Pensiunea Eden

PozeDescriere

La mai putin de 25 de kilometri de Zalau (pe DN 1 H) si doi kilometri de Jibou, salajenii, turistii, doritorii de amintiri de neuitat, cei ce opteaza pentru bai curative sulfuroase asemanatoare cu cele din Baile Herculane , se pot caza in cele  mai bune condiții, la standarde europene dacă aleg ca locație Pensiunea Eden.

Complexul turistic Eden este un loc care merita vizitat atunci cand vreti sa gustati o bacata din Rai , acest loc reprezentand o oaza de relaxare si buna dispozitie pusa in acelasi timp ajunge foarte usor la celalte obiective turistice din zona. Băile curative aflate în incinta complexului, sunt cunoscute pentru efectele terapeutice ale apelor sulfuroase, sulfate și cloruratele.

  Restaurantul ofera meniuri traditionale zona Salaj, meniuri diversificate, astfel incat sa fie pe toate gusturile.

Camere sunt mobilate cu bun gust, aspect deosebit, în functie de necesitati sunt oferite camere cu pat dublu, single, matrimonial, cu trei sau patru paturi, sau, la alegerea dumneavoastra.

Pensiunea poate caza si la casute-camping, mobilate si dotate corespunzator.

Fiecare camera are baie proprie, TV. Sunt respectate standardele europene, astfel încât sunt satisfaute preferintele si necesitatile oricui poposeste în acest colt de tara.


Localizare

Jibou, județul SĂLAJ, România
str.Bailor nr 32 .loc Jibou .jud.Salaj

Info

Pensiune
0744 Arată telefon
Website Link extern

Jibou, județul SĂLAJ, România

@ Buda Viorica

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Piscina exterioara Piscina exterioara

Contact