Scopul pentru care a fost realizat proiectul www.turist-in-romania.ro a fost acela de a promova turismul romanesc care are o perspectiva foarte buna.

Echipa www.turist-in-romania.ro incearca sa arate atat romanilor cat si celor din strainatate cate frumuseti avem in Romania. Este pacat sa avem o tara atat de frumoasa si sa nu o promovam.

De obicei am fost invatati sa cautam numai lucrurile urate din Romania ; asa cum si America are punctele mai putin atractive si Franta, Germania, Italia si mai toate tarile lumii. Diferenta intre Romania si alte tari este ca noi singuri cautam sa promovam o imagine gresita tarii noastre.

Fiecare vorba urata despre Romania are repercursiuni. Cat de greu este sa pui o vorba buna despre tara in care te-ai nascut, unde ai crescut si care te-a format ?

Noi consideram ca este foarte usor .... asa ca incercam din rasputeri sa prezentam partile bune din fiecare judet din Romania , fiecare localitate .

Prezentam obiectivele turistice din fiecare localitate. Prin poze , filmulete, scris speram sa reusim sa punem umarul la recastigarea locului pe care il meritam .

Turismul este viitorul Romaniei fie ca ne vine sa credem fie ca nu ne vine sa credem suntem in stare sa oferim linistea pe care o cauta turistii straini.

Sper ca acest articol sa faca constient macar un roman ca trebuie sa ajutam aceasta tara sa creasca .

Este exact ca un copilas ; daca atunci cand plange il bati in loc sa vezi cum il poti face sa nu mai planga.

Acum cand Romania are nevoie de noi hai sa o promovam asa cum trebuie.

Am vazut pe Blog-uri atatea cuvinte urate .. ca suntem o tara de ..... , ca ... , hai sa identificam care sunt lucrurile ce le putem face pentru a ne fii mai bine . Este mizerie pe strazi ? hai sa spunem celor autorizati sa mareasca amenzile pentru cei ce fac mizerie pe strazi.... dar este mult mai usor sa spui ca este mizerie in Romania si ca te-ai saturat de tara asta ....

Daca vrem sa schimbam ceva in tara asta trebuie sa punem fiecare umarul .......

Promovati turismul Romanesc....

Daca aveti o unitate de cazare, rent-a-car , agentie de turism ori o afacere legata de turism va puteti promova cu ajutorul site-ului nostru la preturile cele mai joase.

 

Echipa www.turist-in-romania.ro