Hotel Brilliant Meses

PozeDescriere

Hotel - Restaurant Brilliant Meses situat in imediata apropiere a centrului istoric al orasului Zalau, este locul unde veti beneficia de o servire ireprosabila si meniuri deosebite.

Prin imbunatatiile aduse , hotelul ofera clientilor sai eleganta, rafinament si servicii deosebite, asigurate de un personal de exceptie.

Hotelul Brilliant Meses dispune de o capacitate de 30 camere, 2 garsoniere, 2 apartamente, restaurant, sala de conferinte si gradina de vara .

Fiecare camera este dotata cu Tv prin cablu, acces internet, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate, minibar, paturi confortabile, aer conditionat, iar unele camere sunt prevazute cu balcon.

Restaurantul Brilliant Meses, cu o capacitate de 110 locuri  vine in intampinarea dumneavoastra pentru oraganizarea de mese festive, botezuri, aniversari etc.

Meniul "a la carte "este conceput cu preparate din bucataria traditionala precum si cea internationala.

O categorie importanta a clientilor o constituie oamenii de afaceri. Sala de conferinte, cu o capacitate de 60 de locuri, dotata la standarde internationale  ofera acestora posibilitatea organizarii de conferinte de presa, intalniri de afaceri, seminarii, sedinte, lansari de produse sau servicii, diverse alte prezentari sau promotii.

O seara calda de vara, petrecuta in gradina de vara, poate deveni o amintire minunata. Decorul feeric, eleganta si discretia servirii va face clientii cu siguranta sa revina.

 


Localizare

Zalau, județul SĂLAJ, România
P-ța 1 Decembrie, Nr.110A, Zalău, Salaj

Info

Hotel
0260 Arată telefon
Website Link extern

Zalau, județul SĂLAJ, România

@ Maggie Zino

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Aer conditionat Aer conditionat

Contact