Camping Poiana Stelelor

PozeDescriere

Amplasata in varful unui deal, intr-o zona pitoreasca, se afla Poiana Stelelor , destinatia potrivita pentru odihna si relaxare.

 Locatia noastra este locul perfect pentru a va deconecta,  a scapa de agitatia vietii de zi cu zi si a va bucura de o liniste bine meritata. Din momentul in care ajungeti, veti fi inconjurati de coline verzi si paduri luxuriante , oferind o atmosfera cu adevarat linistitoare.

Fie ca sunteti in cautarea unei escapade romantice sau a unui  loc in care sa evadati cu familia si prietenii, Poiana Stelelor este destinatia perfecta. Casutele noastre sunt dotate cu paturi confortabile, incalzire pe lemne pentru sezonul rece, spatii pentru depozitarea lucrurilor.

Va punem la dispozitie zona amenajata pentru gratar si ceaun unde puteti gati in regim self catering (ai libertatea de a gati preparatele de care ai nevoie in aceasta vacanta), zona de luat masa atat in interior cat si in aer liber. Mai ai posibilitatea sa achizitionezi produse de la producatorii locali. Pentru un plus de relaxare va puteţi delelecta  in  ciubarul cu apa  incalzita, pe tot parcursul anului, cu o vedere pitoreasca. Ciubarul este GRATUIT la rezervarea integral a locatiei, minm 2 nopti.

 Pentru a va asigura ca profitati la maximum de sederea dumneavoastra veti putea desfasura de asemenea o serie de activitati recreative si plimbari in natura.

Ne straduim sa ne asiguram ca sederea dumneavoastra este cat mai confortabila si mai placuta posibil. La Poiana Stelelor credem ca toata lumea ar trebui sa se poata bucura de natura in forma ei cea mai pura. Asteptam cu nerabdare sa va întampinam la Poiana Stelelor , unde va puteti bucura de liniste, seninatate si peisaje care va taie respiratia.

Poiana Stelelor – locul unde timpul ia pauza!


Localizare

Valeni, județul SĂLAJ, România
Valeni, nr. 61, jud. Saalaj

Info

Camping
0752 Arată telefon
Website Link extern

Valeni, județul SĂLAJ, România

@ Dragos Vlad

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Gratar Gratar
Ciubar Ciubar

Contact