Pensiunea Ovidiu

PozeDescriere

Pensiunea Ovidiu este singura din Adjud ,care NU este pozitionata linga Soseaua europeana E85 in trafic intens,asigurindu-va confortul si linistea necesara. Fiind situata Intr-o zona centrala, cladirea Pensiunii P+1 este situata la 100.m de E 85,spre centrul vechi al orasului. 

Fie zi sau noapte ,va puteti ghida dupa panourile iluminate seara,pe care se vede clar in afara denumirii si directia de urmat in intersectia cu E 85.

Pensiunea este clasificata la Categoria 3 stele, are camere moderne cu mobilier de lemn, baie,TV -cablu, incalzire centrala proprie, apa rece si calda non-stop, A/C, internet Wireless,parcare proprietate supravegheata electronic.

Pensiunea dispune de toate facilitatile de care aveti nevoie inclusiv Bucatarie, Gratar, Terasa, Spalatorie, Sala conferinte,Sala evenimente, Crama.

Costurile privite sub raportul calitate-pret sint negociabile,in functie de dotari ,servicii si durata sederii dv, dar spunem noi. eliminind orice concurenta.

Clientii formati in cei 12 ani de existenta si certificarea ocuparii primului loc in Top, la nivel de Pensiuni Clasificate trei stele, este o buna carte de vizita.

Cu personalul ce va sta la dispozitie, va veti simti confortabil si in siguranta, pentru ca ei sunt proprietarii!.  Veti pleca cu amintiri placute si veti dori sa reveniti ca prieteni acum,in pensiunea noastra!

Sala de conferinet - Cu o capacitate de circa 150 de locuri, atat pe tereasa cat si in sala de evenimente. Locatia este potrivita pentru evenimente familiale sau petreceri business, teambuilding-uri, prezentari, conferinte etc. Veti gasi oameni care va vor ajuta si vor participa activ la succesul evenimentului dumneavoastra.

Aflata intr-o locatie de poveste, pensiunea este locul ideal și pentru organizarea de evenimente in aer liber, avand la dispozitie terasa rustica. Pe langa locatie, va stam la dispozitie cu preparate delicioase, meniuri personalizate, elemente de decor și tot ce aveti nevoie pentru un eveniment reusit.

 


Localizare

Adjud, județul VRANCEA, România
Strada Vasile Alecsandri 1, Adjud 62510

Info

Pensiune
0762 Arată telefon
Website Link extern

Adjud, județul VRANCEA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de mese Sala de mese
Sala de conferinte Sala de conferinte
Gratar Gratar
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Televizor Televizor
Parcare Parcare

Contact