Hotel Restaurant Ambasador

PozeDescriere

Povestea noastra incepe in anul 2014

De atunci pregatim cu pasiune, cele mai gustoase preparate culinare pescaresti, pentru toti oaspetii care ne trec pragul.

Pentru o sedere cat mai usoara si mai comoda, hotelul Ambasador ofera oaspetilor sai servicii de 4 stele

Situat in Focsani, la 900 de metri de centrul orasului, Hotelul Ambasador ofera camere cu aer conditionat, Wi-Fi gratuit, precum si receptie deschisa nonstop si restaurant.

La cerere si la un cost suplimentar, se ofera serviciu de transfer la aeroport. Hotelul Ambasador are parcare gratuita. Cea mai apropiata statie de autobuz este la 300 de metri, iar Gara Focsani se afla la mai putin de 2,2 km.

Toate camerele ofera TV cu ecran plat si canale prin cablu, precum si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. O cutie de valori este disponibila pentru oaspeti la receptie.

Hotel Ambasador Focsani acopera nevoile de business ale clientilor. De la o intilnire 1 la 1 pina la un simpozion international, totul e la fel de usor. Spatiile pentru afaceri sunt 100% versatile si polivalente. Capacitatea celor sase sali modulare variaza de la 30 la 200 de locuri. Ele se pot cu usurinta transforma pentru a gazdui o sedinta intima de board. Sau o conferinta de pina la 350 de persoane. O receptie informala sau chiar o glamuroasa seara de bal. Fiecare sala este echipata cu ultimele tehnologii. Mai mult, in lobby este amenajat un generos business corner, cu suport tehnic complet. in toata cladirea este asigurat accesul Wireless. Hotel Ambasador Focsani este mai mult decit dedicat afacerilor. Este un veritabil centru de afaceri.

 

 

 


Localizare

Focsani, județul VRANCEA, România
Str. Bucegi Nr.35, Focsani, Vrancea

Info

Hotel
0721 Arată telefon
Website Link extern

Focsani, județul VRANCEA, România

@ Rotaru Alina

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Aer conditionat Aer conditionat

Contact