Vila Crizantema Baile Govora

PozeDescriere

Va oferim o experienta inedita in fosta vila de protocol a lui Nicolae Ceausescu din Baile Govora - o cladire de importanta istorica - ce a gazduit nu doar cunoscutul cuplu de conducatori ai tarii de atunci, dar si membri ai familiei lor, ministri, prim-ministri si numeroase alte oficialitati ale guvernului comunist.

Dispunem de maxim 30 locuri de cazare, iar restaurantul dispune de 40 de locuri. Primim si tichete/vouchere de vacanta si este acceptata plata cu cardul.

Baza de tratament : salina, aerosoli, fizioterapie, masaj

Vila ofera toate facilitatile pentru a transforma vacanta Dumneavoastra intr-un refugiu de lux, apartamente si garsoniere cu mobilier stil, cu parchet masiv de stejar si cires, cu pardoseli de marmura, cu usi si ferestre din stejar masiv, lucrate manual.

De asemenea, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, frigider si sali de baie extrem de spatioase. Fiecare etaj dispune de saloane de primire si balcoane perimetrice.

Masa se poate servi in restaurantul à la carte sau pe terasa dotata cu barbeque si cuptor cu lemne. Pe terasa de pe acoperis va puteti bucura de soare, plaja si de privelisti panoramice impresionante.

Descoperind istoria locului, va puteti relaxa la o cafea sau servi masa pe terasa, inconjurati de padure, puteti juca ping-pong sau puteti inchiria o bicicleta ca sa cunoasteti statiunea si imprejurimile.

Pozitia, importanta istorica, confortul si intimitatea pe care o ofera (chiar in centrul statiunii) fac din Vila Crizantema destinatia perfecta in Baile Govora.

Va puteti bucura de un sejur in care sa admirati frumusetea zonei si beneficiile apelor minerale, puteti sarbatori evenimente speciale din viata Dumneavoastra si a familiei, puteti organiza intalniri de afaceri sau petreceri cu prietenii.

 


Localizare

Govora, județul VÂLCEA, România
Baile Govora, Strada Scolii, Nr. 1

Info

Vilă
0722 Arată telefon
Website Link extern

Govora, județul VÂLCEA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Gratar Gratar
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament
Minibar Minibar
Parcare Parcare
masa de biliard masa de biliard

Contact