Hotel Olanesti

PozeDescriere

Hotel Olanesti & Medical Spa se află într-o zonă geografică deosebit de pitorească, la contactul versanților sudici ai Munților Căpățânii,  loc bine împădurit, plin de oxigen.

Hotel Olanesti & Medical Spa dispune de 204 camere moderne in regim single, duble si apartamente. Majoritatea camerelor dispun de balcon cu vedere panoramica. Complet renovat la interior si finalizat in 2018, complexul ofera un Bar de Ape minerale din sursele izvoarelor de aur, loc de joaca pentru copii, 3 Sali de restaurant, sala de conferinta , Baza noua de tratament cu tehnologii de ultima generatie si un nou Centru  Spa .

Cazare: Alegeti camera preferata, dotarile asigurand toate tipurile de confort: Wifi, TV, birou, minifrigider, baie cu cabina dus, uscator par.

Baza tratament medical Spa :  Bazele de tratament dotate cu instalatii si aparatura moderne permit efectuarea urmatoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie si kinetoterapie (individuala si de grup) cu aparatura speciala: bicicleta ergometrica, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie.

Restaurante : VERDIS si ARONIA : Amplasate la mezanin, salonul VERDIS are o capacitate de 220 locuri, ideal pentru grupuri si evenimente sociale iar salonul ARONIA, 180 locuri cu meniu international a la carte.

Saloanele sunt dotate cu instalatie de sonorizare ambientala iar ARONIA poate gazdui conferinte de pana la 200 persoane in aranjament teatru, cu videoproiectie.

Centru Spa

Centrul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Fie că doriți să evadați din cotidian pentru cateva ore, fie că doriți  o vacanță  în scop de tratare și relaxare, Centru Spa Medical,  vă pune la dispoziție următoarele facilități: piscină cu hidromasaj, bazin apă sărată,  piscină pentru copii,  duș  emoțional,  saună umedă, saună uscată, sală de fitness, caldarium,  paturi termale de piatră și cabinete pentru terapii și proceduri SPA.


Localizare

Olanesti, județul VÂLCEA, România
Strada Băilor 12, Băile Olănești 245300, Valcea

Info

Hotel
0799 Arată telefon
Website Link extern

Olanesti, județul VÂLCEA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament
Minibar Minibar
Sauna Uscata Sauna Uscata
sauna umeda sauna umeda
Sala de fitness Sala de fitness
Centru Spa Centru Spa

Contact