Hotel Wels

PozeDescriere

Hotel Wels 4*, integrat perfect in natura, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii, este locul ideal pentru o vacanta reusita si relaxare deplina.

   Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire generoasa la Dunare, pajiste si miniplaja pana la buza apei, va ofera servicii de calitate si confort prin 17 camere de cazare spatioase, sala de conferinta ( 35 locuri ) / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si terasa in aer liber cu vedere la Dunare.

   Puteti accesa hotelul direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa.

   Hotel WELS 4* va pune la dispozitie 34 locuri de cazare intr-un total de 17 camere din care 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ).

   „Delta are ceva aparte, care te face sa te indragostesti iremediabil de ea. Aerul, apa, vegetatia."

Facilitati:

 incluse in tariful de cazare: roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, sezlong-uri la miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton;

     - contra cost la tarifele de receptie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit

 


Localizare

Baltenii de Sus, județul TULCEA, România
str. Laguna Verde nr.27, Sat Baltenii de Sus, Com.Bestepe, Jud.Tulcea,

Info

Hotel
0740 Arată telefon
Website Link extern

Baltenii de Sus, județul TULCEA, România

@ Popescu Brigitte

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Foisor Foisor
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Parcare Parcare
masa de biliard masa de biliard
Masa de Tenis Masa de Tenis
Bar Bar

Contact