Complexul Sunrise si Satul Pescaresc

PozeDescriere

Complexul Sunrise si Satul Pescaresc 4*,situat in comuna Crisan,localitate din inima Deltei Dunarii, este recunoscut pentru serviciile turistice complete oferite celor ce-i trec pragul: transfer pe apa, cazare in hotel si in bungalow-uri cu arhitectura traditionala,similara caselor pescaresti,restaurant cu preparate cu specific deltaic dar si cu preparate internationale, transfer pe apa,precum si excursii pe lacurile si canalele deltei,loc de joaca pentru copii si acces la piscina, dar si activitati indoor: tenis de masa,darts,biliard,air hockey,centru Spa (sauna umeda,sauna uscata,jacuzzi,masaj de relaxare).

Păstrând arhitectura tradițională similară caselor pescărești,complexul va pune la dispozitie 120 locuri de cazare: 29 de camere in hotel,alte 21 de camere duble si 12 camere duble de luxe fiind situate in Satul Pescaresc (bungalow-uri). Având confortul necesar clasificării de 4*,fiecare cameră este dotată cu baie proprie, produse cosmetice, aer condiționat, tv, minibar.

Restaurantul cu servire a la carte este deschis pe toata durata zilei pentru a le oferi oaspetilor de la diferite preparate culinare pana la cele mai deosebite cocktailuri!

Mai punem la dispozitia oaspetilor o sala de conferinte cu dublu rol,dotata cu aparatura performanta,ideala pentru organizareade evenimente(petreceri,teambuilding-uri),cu o capacitate de 80 locuri.

Pentru a petrece clipe de neuitat, recomandam plimbarea cu barca cu vasle sau caiac,pescuit de pe debarcaderul din spatele complexului.

Persoanele care doresc sa petreaca un sejur de neuitat in Delta Dunarii,ne pot contacta la numerele de telefon 0748 114 273/0758 114 278 – receptie hotel si pe email rezervari@hotelsunrise.ro

 

 


Localizare

Crisan, județul TULCEA, România
Crisan, 827060, Tulcea

Info

Complex Turistic
0758 Arată telefon
Website Link extern

Crisan, județul TULCEA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Piscina exterioara Piscina exterioara
Sauna Uscata Sauna Uscata
sauna umeda sauna umeda
jacuzzi jacuzzi
Joc darts Joc darts
masa de biliard masa de biliard
Masa de Tenis Masa de Tenis
Aer conditionat Aer conditionat
Centru Spa Centru Spa

Contact