Hotel Tresor Le Palais

PozeDescriere

Hotel Tresor Le Palais

Oferind o piscină în aer liber, o recepţie deschisă nonstop, un serviciu de hamal şi acces gratuit la parcarea păzită, Hotelul Tresor Le Palais este situat la 8 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Timişoara şi la 10 minute de mers cu maşina de aeroport. Conexiunea WiFi de mare viteză este disponibilă gratuit în întreaga proprietate.

Fiecare cameră este decorată modern, cu materiale de cea mai bună calitate, saltele Setra Ikarus Deluxe, lenjerie de pat hipoalergenică, sistem SmartHome, tabletă, TV cu ecran plat, iluminat digital, seif şi aer condiţionat controlat individual. Băile din marmură au cadă, duş, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie şi papuci.

Hotelul Tresor Le Palais are un restaurant à la carte, L'Aventure, care propune o călătorie culinară prin bucătăria mediteraneană. De asemenea, puteţi comanda preparate tradiţionale româneşti.

Puteţi savura băuturi la barul hotelului sau pe terasa cu vedere la grădină.

Oaspeţii au la dispoziţie o cameră de bagaje şi un serviciu de concierge. Facilităţile includ room service, minibar, servicii de curăţenie şi servicii de călcat, la un cost suplimentar.

 


Localizare

Timisoara, județul TIMIȘ, România
Radu Tudoran nr.18,Timișoara, Timis

Info

Hotel
0256 Arată telefon
Website Link extern

Timisoara, județul TIMIȘ, România

@ Receptie

Caracteristici

5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Wifi gratuit Wifi gratuit
Supraveghere video Supraveghere video
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Piscina exterioara Piscina exterioara
Bar Bar

Contact