Hotel President

PozeDescriere

Discreţie, confort şi linişte, în inima unei Timişoare care pulsează neobosit.

Ferit de traficul marilor artere, ideal amplasat într-o geometrie aproape perfectă faţă de trei repere importante – centrul istoric, zona de business şi shopping mall, localizat într-un perimetru de vile elegante, Hotel President este alegerea ideală când cauţi un loc discret, plăcut şi liniştit, comod, modern şi elegant, accesibil.

Perfect pentru oameni care pun preţ pe intimitate şi confort. Potrivit atât pentru călătorul modern care caută un loc de odihnă cât şi pentru omul de afaceri dornic de relaxare într-un spaţiu retras şi liniştit.

Hotel President are facilităţi la standarde internaţionale, fiind renovat şi modernizat în 2015. Camerele amenajate cu bun gust şi rafinament propun o atmosferă plină de armonie iar restaurantul oferă un meniu gată să satisfacă gusturi pretenţioase.

Fie că sunteţi într-o călătorie de afaceri sau în vacanţă, camerele şi apartamentele sunt amenajate pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră.

În regim single, double sau deluxe, toate spaţiile de cazare sunt echipate cu cele mai noi facilităţi : Internet de mare viteză prin conexiune wireless, telefon cu acces internaţional, fax, aer condiţionat, LCD TV, seif, minibar.

Oferim parcare privată, check-in şi check-out rapid şi, suplimentar, servicii de curăţătorie pentru haine.

Capacitate:

» 15 camere, în regim „single” sau „duble”

» 3 apartamente

Într-o atmosferă discretă şi liniştită, puteţi alege dintr-o gamă largă de preparate din bucătăria românească şi internaţională.

Salonul principal cu 30 de locuri (ușor configurabilă la 40 de locuri) sau sala de protocol pentru 16 persoane oferă intimitate în orele serii şi completeaza experienţa rafinată de care vă puteţi bucura în hotelul nostru.

În plus, vă invităm să savuraţi băuturi fine şi vinuri excelente la Cocktail Bar sau pe terasa hotelului.

 


Localizare

Timisoara, județul TIMIȘ, România
Str. Dinu Lipatti, nr. 25, timisoara, timis

Info

Hotel
0724 Arată telefon
Website Link extern

Timisoara, județul TIMIȘ, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de mese Sala de mese
Sala de conferinte Sala de conferinte
Seif Seif
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare

Contact