Hotel Boavista

PozeDescriere

Situat în imediata vecinătate a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, a Stadionului Dan Păltinișan din Timișoara și a Sălii de Sport Constantin Jude hotelul este amplasat într-o locație privelegiată ce vă invită la relaxare și destindere la doar 1,5 km de centrul orașului.

Vă stau la dispoziție 12 apartamente și 48 de camere duble și/sau single care se remarcă prin  interiorul modern și spațios special conceptute spre a a oferi cel mai înalt grad de confort, o atmosferă intimă și plăcută. 

Hotelul construit și inaugurat în anul 2002 si complet renovat in anul 2018 intr-un stil modern și elegant dispune de o sală de fitness, saună, restaurant și un Centru de Conferințe cu patru săli cu o capacitate ce variază intre 10 și 400 de persoane, complet utilate și echipate. Restaurantul La Vendetta va asteapta intr-o ambianață plăcută cu un meniu care contepeste intr-un mod armonios preparatele bucătăriei internaționale cu cele specific locale. Așadar Hotelul Boavista este locul ideal in care puteți organiza atât o întâlnire de afaceri cât și un eveniment social.

Oaspeții beneficiază de internet gratuit de mare viteză, de parcare gratuită, acces gratuit la sala de fitness și saună și multe alte facilități pentru a oferi o experiență unică și complet personalizată pentru fiecare oaspete.

Fie ca vă deplasați în interes de afaceri, participați la un eveniment sportiv sau doar doriți să vizitați Timișoara va invităm să descoperiți Hotel & ApartHotel Boavista, un hotel modern într-un oraș cosmopolit și efervescent!


Localizare

Timisoara, județul TIMIȘ, România
Aleea FC Ripensia nr 7 A, Timisoara, 300575

Info

Hotel
0256 Arată telefon
Website Link extern

Timisoara, județul TIMIȘ, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Supraveghere video Supraveghere video
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Sauna Uscata Sauna Uscata
Sala de fitness Sala de fitness

Contact