Best Western Plus Lido Hotel

PozeDescriere

Best Western Plus Lido Hotel este un hotel de 4 stele care oferă cazare modernă și confortabilă în centrul apropiat al Timișoarei. Hotelul este axat pe nevoile clienților de afaceri și este printre cele mai  bune hoteluri dotate tehnologic din Timișoara. Și, în ciuda amplasării sale în centrul apropiat al Timișoarei, hotelul oferă oaspeților săi parcare gratuită ( securizata și monitorizată printr-un sistem de camere). 

Hotelul oferă 60 de camere cu o capacitate de cazare de 144 de paturi. Avem disponibile camere single, camere duble, apartamente junior, apartamente de familie, precum și apartamente DELUXE. Una dintre camere este complet echipată pentru confortul și ușurința oaspeților imobilizati.

Mobilarea camerelor hotelului este foarte bogată în ceea ce privește dotările tehnice. Fiecare cameră are conexiune la internet, WiFi, televizor, minibar, seif și aer condiționat. Mai mult, camerele de lux au două televizoare LCD , o saună și o cadă cu hidromasaj pentru 2 persoane în baie. 

Hotelul are propriul restaurant, care vă va încânta cu atmosfera sa unică, mese excelente și servicii de primă clasă. Restaurantul oferă locuri pentru 70 - 80  oaspeți, iar cele două spații distinct concepute alcatuiesc o arhitectura fascinantă.  Cea mai recentă caracteristică este o terasă de vară recent deschisă. Hotelul ofera in lunile de vara o piscina pe acoperis si jacuzzi cu o priveliste uimitoare asupra Timisoarei.

De asemenea, hotelul oferă acces gratuit la sala de fitness complet echipata . O saună este disponibilă la fața locului.

Patru săli de conferințe sunt situate în hotel: Silver, Gold, Diamond și LeMirage. Capacitatea acestor săli de conferințe este cuprinsă între 20 și 300 de locuri, în funcție de eveniment și de aranjamentul locurilor pentru oaspeți.

Vom aranja cu plăcere orice servicii suplimentare pe care le-ați dori pe baza relațiilor contractuale pe care hotelul le are cu diferite organizații.


Localizare

Timisoara, județul TIMIȘ, România
Str. Iosif Bulbuca nr.18-20, 300736, Timișoara, Timiș, România.

Info

Hotel
0256 Arată telefon
Website Link extern

Timisoara, județul TIMIȘ, România

@ Kurucz Flavian

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Seif Seif
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Aer conditionat Aer conditionat

Contact