Pensiunea Leaganul Bucovinei

PozeDescriere

Pensiunea ”Leagănul Bucovinei”**** este situata la o distanta de 10 minute de principalele puncte de interes din Suceava, cum ar fi: Primaria, Universitatea si Spitalul. Magazine si restaurante sunt de asemenea in zona.

Pensiunea ”Leaganul Bucovinei”**** are 14 camere confortabile si primitoare (din care cateva sunt suite si un apartament), echipate cu facilitati moderne cum ar fi: mini bar, mobila noua (2019), birou, televizor, baie in camera, incalzire pe centrala, uscator de par, internet wireless de calitate si terasa. Majoritatea au AC in camera. Personal amabil si bine pregatit vă va încanta si completa perfect calatoria Dvs. In curtea amenajata este un gratar care se ofera turistilor, sezlonguri, loc de joaca pentru copii si terasa. Puteti servi masa in restaurant, unde veti fi placut surprinsi de bucatele traditionale Romanesti si nu numai. Este posibilitatea platii cu cardul, parcare gratuita, loc de joaca pentru copii si in acelasi timp Pensiunea accepta animale de companie.

Exista o zona SPA respectiv o sauna si un Jacuzzi.

Zona manastirilor si tinutul bio al Bucovinei, are o concentratie de 39 de schituri si manastiri, cu moaste sfinte si pictura murala, unele patrimoniu UNESCO, mai multe decat pe Sfantul Munte Athos.  

Pensiunea ”Leagănul Bucovinei”**** ofera tururi care includ privelisti din Bucovina si manastirile pictate cu influente renascentiste, datand din sec. XV cu faimoasa „Judecata de Apoi” (sau a doua venire a lui Isus) la Manastirea Voronet, si faimoasa „Scara virtutilor” la manastirea Sucevita. 

 


Localizare

Suceava, județul SUCEAVA, România
Bulevardul Sofia Vicoveanca nr.18, Suceava, 720284

Info

Pensiune
0740 Arată telefon
Website Link extern

Suceava, județul SUCEAVA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Teren de joaca Teren de joaca
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Centrala termica Centrala termica
Sauna Uscata Sauna Uscata
jacuzzi jacuzzi

Contact