Pensiunea Florilor Cionchesti

PozeDescriere

Pensiunea Florilor situată în localitatea Cionchești, strada Florilor 71/A vă oferă spații de cazare pentru petrecerea unui sejur liniștit și relaxant.

Situată la doar 12 km de centrul orașului Satu Mare, Pensiunea Florilor vă pune la dispoziție bucătărie echipată modern, sală de mese, foișor, ciubăr, parcare, loc de joacă pentru copii, gratar, spațiu verde și acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, minifrigider, televizor prin cablu și baie proprie.

Pensiunea Florilor dispune de 1 cameră de două persoane și 4 camere de trei persoane. Este ideală pentru petreceri, team-building-uri, excursii în familie sau un simplu popas dacă sunteți în trecere.

Centrul comercial Shopping Plaza se alfă la 15 minute de proprietate. Tot la 15 minunte dinstanță se află și ștrandul Aqua Park Satu Mare iar centrul orașului Satu Mare unde se află Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Turnul Pompierilor și parcul central se află la 20 de minute.

Pentru iubitorii de ciclism, la 6 km distanță începe traseul de dificultate medie Viile Satu Mare – Ardud Vii – Ardud – Gerăuşa – Medişa – Viile Satu Mare – Amaţi – Satu Mare, tot în Ardud Vii există și un centru de echitație modern.

 


Localizare

Cionchesti, județul SATU-MARE, România
Cionchesti, strada Florilor nr. 71/A, jud. Satu Mare

Info

Pensiune
0773 Arată telefon
Website Link extern

Cionchesti, județul SATU-MARE, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Foisor Foisor
Sala de mese Sala de mese
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Aer conditionat Aer conditionat
Ciubar Ciubar

Contact