PozeDescriere

Hotelul dispune de 10 camere generoase și pline de eleganță, alături de un apartament premium deosebit. Fiecare încăpere a fost meticulos concepută, ținând cont de  fiecare detaliu, pentru a vă oferi o experiență de neuitat și memorabilă.

Amplasat în inima orașului, la mai puțin de 200 de metri de prestigioasa Judecătorie Satu Mare și în apropierea celor mai atractive puncte de interes, Hotel Viena vă oferă o experiență ospitalieră deosebită, indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri, călătoriți singur, sau alături de prieteni și familie.

Hotel Viena, un mix de eleganță și rafinament, situat în inima orașului Satu Mare. Situat într-o clădire unicat, ce poartă amprenta stilului Art Deco, hotelul nostru vă întâmpină cu ospitalitate și servicii impecabile.

Când pășiți în interiorul hotelului, veți fi copleșiți de atmosfera sofisticată și de designul captivant al fiecărui colț al acestuia. Fiecare detaliu a fost meticulos conceput pentru a vă oferi o experiență inegalabilă.

Vă așteaptă camere generoase și elegante, amenajate cu gust și atenție la detalii. Fiecare cameră este un sanctuar de confort, unde veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă simți ca acasă. În fiecare dimineață, la micul dejun care este inclus în prețul camerei, veți fi răsfățați cu o selecție delicioasă de preparate proaspete și savuroase.

Hotelul nostru oferă și o gamă variată de facilități, pentru a vă răsfăța în timpul șederii dumneavoastră. De la o cafenea rafinată, unde puteți savura o băutură delicioasă într-un ambient plăcut, până la un restaurant ce promite ofere o experiență culinară memorabilă.

 


Localizare

Satu Mare, județul SATU-MARE, România
Str. Mihai Viteazul Nr.16 , Satu Mare

Info

Hotel
0361 Arată telefon
Website Link extern

Satu Mare, județul SATU-MARE, România

@ Roman Timea

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare

Contact