Vila Delmonte

PozeDescriere

Situata la aproximativ 900 m altitudine, pe drumul spre cota 1400, langa restaurantul Taverna Sarbului, inconjurata de munti, Vila Delmonte ofera turistilor o priveliste de vis in orice perioada a anului; linistea si aerul curat alunga orice urma de stres si oboseala. Are si avantajul de a fi cea mai apropiata unitate de cazare de telegondola Sinaia. Dar nu trebuie neaparat sa schiezi ca sa fii una cu natura; e suficient sa te relaxezi pe balconul camerei si sa urmaresti telecabina care parca trece pe deasupra capului tau sau doar sa asculti brazii frematand.

Construita si finisata la standarde occidentale, VilaDelmonte va ofera 25 de locuri de cazare dispuse in 10 camere duble si un apartament.

Vila este amplasata langa un restaurant renumit cu specific sarbesc (Taverna Sarbului).

Cautand a satisface cat mai multe gusturi si a oferi o atmosfera cat mai placuta si intima fiecare camera are un  design invidual, acest lucru reflectandu-se in tema de culoare, mobilier si arhitectura.

Toate camerele dispun de : baie proprie cu uscator de par si corp , seif , minibar , telefon , televizor , terasa/balcon

Vila Delmonte este situata in mijlocul unui peisaj minunat si linistit, pe drumul ce duce inspre Cota 1400.


Localizare

Sinaia, județul PRAHOVA, România
Calea Codrului nr 39D, Sinaia, Jud. Prahova

Info

Vilă
0244 Arată telefon
Website Link extern

Sinaia, județul PRAHOVA, România

@ Receptie

Caracteristici

Baie cu dus Baie cu dus
Seif Seif
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Telefon Telefon

Contact