Hotelul Best

PozeDescriere

Hotelul Best( SC RODIS SRL), clasificat la 3 stele, este situat  aproape de centrul oraşului Ploieşti, in cartierul rezidential Albert.

Hotelul traversat un amplu proces de modernizare, extindere si redecorare, finalizat cu o receptie noua, unde marmura, granitul si onyx-ul, evidentiate artistic de iluminatul modern si echipamentele de ultima generatie, redefinesc conceptul de "design & hotel" sub acelasi acoperis.

Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Toate camerele sunt mobilate elegant, oferind  televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, internet. 

Pentru organizarea diverselor evenimente, punem la dispoziţie un centru de conferinţe modern, format din 4 săli de conferinţe, cu o capacitate cuprinsă între 20 - 180 de locuri.

Oaspetii hotelului Best cat si alti clienti beneficiaza de accesul la Best Bistro unde se serveşte o mare varietate de preparate culinare delicioase din bucătăria tradiţională romanească  cat si preparate rafinate din bucataria internationala.

Moderna si spatioasa terasa Best are vedere la bulevardul Republicii şi oferă mese pe tot parcursul zilei unde barul asigură băuturi calde şi diverse cocktailuri.

Proprietatea pune la dispoziţie parcare gratuită. Aeroportul Internaţional Bucureşti Henri Coandă se află la 45 km de hotel. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar. 

 


Localizare

Ploiesti, județul PRAHOVA, România
Bulevardul .Republicii, nr 154, Ploiesti, Prahova

Info

Hotel
0755 Arată telefon
Website Link extern

Ploiesti, județul PRAHOVA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare

Contact