Hotel Piatra Soimului

PozeDescriere

Descriere: Primul hotel de pe Valea Prahovei certificat ecologic cu Floarea Europeană, Piatra Șoimului a luat naștere în 2008 în cartierul Cumpătu din Sinaia - nu departe de pădure şi oarecum izolat de restul staţiunii. Aici se dezvăluie probabil cea mai frumoasă privelişte a munţilor Bucegi, de la Cota 1400 până dincolo de Crucea de pe vârful Caraiman. Tot aici e locul perfect pentru odihnă și liniște, un cartier select, preferatul artiștilor din secolul XX.

Camerele primitoare, paturile prielnice pentru un somn tihnit, mesele gustoase și sănătoase, curățenia strălucitoare, personalul ospitalier sunt doar câteva dintre elementele cheie ale Hotelului Piatra Șoimului. Din apartamentele noastre se poate vedea cea mai spectaculoasă priveliște a munților Bucegi, prilej pentru relaxare fără limite.

Te vei putea bucura de facilități precum băile cu cabină de duș cu hidromasaj, parcare supravegheată video, locuri de joacă pentru copii, parc privat, minibar, serviciu zilnic de curățenie, precum și mese gustoase în KUIB Restaurant, parte din complexul hotelier.

Te invităm să ne vizitezi oricând ai nevoie de relaxare. Suntem aici pentru ca tu să ai parte de clipele mult-visate - momentele frumoase petrecute alături de cei dragi sunt singura preocupare pe care trebuie să o ai la Piatra Șoimului.

 


Localizare

Sinaia, județul PRAHOVA, România
Strada Garbovei 10C, Sinaia, Prahova

Info

Hotel
0732 Arată telefon
Website Link extern

Sinaia, județul PRAHOVA, România

@ Bogdan Banu

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Teren de joaca Teren de joaca
Supraveghere video Supraveghere video
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare

Contact