Hotel Margaritar

PozeDescriere

Cu o lungă tradiție în spate, Hotelul Mărgăritar a revenit și este în plină ascensiune. Proaspăt și complet renovat, Hotelul Mărgăritar devine un hotel de 3 stele cu cele mai noi facilități. 

Este situat într-o zonă cu vedere mirifică spre munte și Crucea Caraiman și vă oferă o oază de liniște în lumea agitată din care toți vrem să „evadăm”. 

Este locul ideal de cazare, deoarece hotelul nostru a fost creat atât pentru turiștii care vor să se bucure de zona montană, cât și pentru persoanele de afaceri, care ne trec pragul prin prisma afacerilor și delagațiilor, pentru care, hotelul vă pune la dispoziție o sală de conferințe modern utilată. 

Hotelul nostru vă așteaptă pentru a vă relaxa și a vă încărca bateriile după o zi plină de muncă sau o călătorie lungă și obositoare. 

Hotelul Mărgăritar, dispune de 27 de camere complet renovate, cu design modern, dintre care:

• 9 camere twin;

• 6 camere duble cu canapea și balcon;

• 12 camere matrimoniale. 

Fiecare cameră este prevăzută cu sistem acces control pe bază de cartelă magnetică, este dotată cu baie proprie, cablu și tv color, acces wi-fi, telefon, frigider.

Camerele oferă un mediu plăcut și reconfortant pentru oricine, de la persoane singure, cupluri, până la familii cu copii. Toate camerele au fost atent amenajate, mobilate și utilate, astfel încât să ofere clienților o experiență cât mai plăcută și odihnitoare.Toate camerele au mobilier nou și atent ales pentru confortul dumneavoastră.

Cât despre plată, nu vă faceți griji, aceasta se poate face atât cash cât și cu cardul și de asemenea acceptăm și tichete de vacanță. Rezervarea se poate face rapid la telefon 0344.882.291

Barul hotelului vă pune la dispoziție 14 locuri și o gamă largă și variată de băuturi răcoritoare(sucuri, fresh-uri, smoothie-uri) și alcoolice(cocktail-uri și o gamă largă de băuturi). De asemenea, din barul hotelului se poate simți mirosul îmbietor de cafea proaspăt măcinată. 

Restaurantul hotelului dispune de 80 locuri și vă oferă o gamă variată de preparate, de la cele tradiționale până la cele autohtone. De asemenea, organizăm diverse evenimente(nunți, botezuri, zile de naștere etc.). Pentru fiecare eveniment, restaurantul va fi aranjat modern, iar dumneavoastră vă puteți alege meniul discutând cu bucătarii noștri, care vă oferă bucate de calitate atent alese.

Salon mic dejun – 28 locuri

Sală conferințe – 60 locuri

Personalul hotelului este dornic să vă primească, iar fiecare serviciu este realizat pentru dumneavoastră cu drag și pricepere. 

De ce să alegeți Hotelul Mărgăritar?

Deoarece avem experiență în domeniul turismului, ne place ceea ce facem, iar personalul nostru este dedicat servirii ireproșabile ale clienților. 

Proaspăt renovat, hotelul dispune de design modern, curățenie și personal deosebit de amabil, dar și facilități precum: restaurant, bar, parcare, wi-fi gratuit, sală de conferințe și nu în ultimul rând priveliște deosebită.

 


Localizare

Busteni, județul PRAHOVA, România
Busteni, Str. Panduri nr.2, Prahova

Info

Hotel
0344 Arată telefon
Website Link extern

Busteni, județul PRAHOVA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de mese Sala de mese
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar

Contact