Taxi Corvin Hunedoara - Hunedoara Str. Carpati Nr 106 - 0254 711 111

Statiunea Geoagiu Bai este situata pe valea paraului Clocota  la poalele Muntilor Metaliferi, la 12 km de orasul Orastie la o altitudine de 350 m, in mijlocul unor coline acoperite de paduri de fag si brad.Geoagiu-Bai este o statiune cu regim permanent, situata in partea central-vestica a Romaniei, in raza comunei Geoagiu (Judetul Hunedoara), intr-o mica depresiune aflata intre ultimele ramificatii ale Muntilor Apuseni (Carpatii Occidentali), altitudine 350 m, 46 km nord-est de Municipiul Deva (resedinta Judetului Hunedoara).Statiunea se recomanda in tratamentul bolilor reumatismale degenerative si al diartrozelor (spondiloza, artroza, poliartroza, tendonita, tendomisita, periartrita scapulohumerala), al bolilor sistemului nervos periferic (pareze usoare, sechele ale poliomielitei, enurit), al bolilor ginecologice ( dereglari minore datorate pubertatii si menopauzei) etc. Cura interna benefica pentru bolile gastroduodenale (gastrite si ulcer), boli hepato-biliare, boli renale (microlitiaza, infectii in stadiu incipient) etc. Ofera urmatoarele posibilitati de tratament: aeroterapie, bai calde in cada sau bazin cu ape minerale, impachetari cu namol cald, hidro, electro-, foto- si termoterapie, bai de ierburi. Un bazin cu apa termala (30°C) in aer liber functioneaza pe durata verii.

Statiunea Straja Situata in judetul Hunedoara la o altitudine de 1445 m, statiunea Straja indeplineste toate conditiile pentru o vacanta perfecta la schi.Aici sunt amenajate 5 partii de schi, fiecare cu instalatii de transport pe cablu(teleschi). Una dintre aceste partii are instalatie de nocturna si tunuri de zapada artificiala. Exista, de asemenea, si centre de inchiriere de echipament sportiv. Acces auto pe DN 66 pana in Petrosani si de aici la Lupeni.Din Lupeni in Straja se urca cu telescaunul. Cu trenul pe ruta Timisoara-Craiova, pana in gara Lupeni.

Statiunea Vata de Jos Situat in partea de nord a judetului, in zona Zarandului, pe malul Crisului Alb, la 37 Km de municipiul Deva, ocupa o suprafata de 80 Km. Vata de Jos este o statiune turistica situata in judetul Hunedoara   la 19 km distanta de municipiul Brad si 7 km distanta fata de granita cu judetul Arad.Este situata in zona de deal si are forma unei "cupe' inconjurata de dealuri inalte si impadurite. Statiune Vata de Jos este celebra pentru apele sale termale cu proprietati curative deosebit de eficiente in tratamentul bolilor reumatice, a convulsiilor spasmodice, inflamatiilor, paraliziilor, afectiunilor tubului digestiv, glandelor anexe, afectiunilor ginecologice , afectiuni ale sistemului nervos si bolilor profesional.Odata cu modernizarea statiunii in baza de tratament se asigura proceduri de electroterapie,aerohelioterapie , baicu sulf, sala fitness, cabinet de masaj,laborator danalize.Statiunea Vata de Jos dispune de instalatii moderne de electroterapie, instalatii pentru bai calde cu apa minerala in vane si bazine, instalatii pentru bai reci in aer liber si solariu pentru aerohelioterapie.

Statiunea Parang Judetul Hunedoara, localitatea Parang