Hotel Rin Airport Otopeni

PozeDescriere

 RIN Airport Hotel dispune de 258 camere spațioase și decorate modern, oferind un raport calitate-preț optim. Deși se află la aproximativ 1 km de Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, hotelul nostru pune la dispoziția oaspeților săi camere odihnitoare, liniștea din acestea fiind garantată de calitatea materialelor folosite. Confortul oaspeţilor noştri este asigurat prin acces gratuit la internet de mare viteză,TV LCD de ultimă generaţie cu 68 de canale, minibar, miniseif şi aer conditionat

   În acelaşi timp, puteţi beneficia de serviciile suplimentare oferite: transport gratuit dinspre/către Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, servicii de spălătorie şi room service cu meniu variat; Centru de conferințe format din 12 sali cu capacităţi cuprinse între 10 şi 400 de locuri. Sălile luminate natural dispun de echipamente tehnice standard: ecran de proiecție, videoproiector, sistem audio, pointer, cablu/adaptor VGA-HDMI, flipchart, consumabile, internet.

   Pentru a vă regăsi starea de echilibru, RIN Airport Hotel vă oferă o experienţă unică într-o atmosferă plăcută şi relaxantă la Body Art Wellness Club. Sala de fitness echipată cu aparate moderne de tonifiere musculară, piscina de 148 mp, jacuzzi-ul, sauna uscată şi umedă vin în întâmpinarea nevoii dumneavoastră de recreere, alături de terenurile de fotbal şi tenis, dotate cu instalaţie nocturnă cu leduri, vestiare moderne, duşuri şi cafe-bar

RIN Airport Hotel dispune de o parcare de 520 de locuri, iluminată, supravegheată video și păzită 24h/24, 7 zile/7. Parcarea pe termen lung face ca opțiunea de a călători cu avionul să nu mai fie o preocupare.

    Parcați mașina la RIN Airport Hotel și beneficiați de transfer gratuit de la hotel către Aeroportul Internațional “Henri Coandă” și retur la orice oră! De asemenea, oaspeții cazați beneficiază de transfer gratuit la/de la aeroport din oră în oră.

   În fiecare vară, RIN Airport Hotel deschide porţile  Water Park Otopeni, cu o suprafaţă totală de 40000 mp şi cu o capacitate de 5000 de persoane. Parcul acvatic are o lungime totală de 1170 m și dispune de 10 piscine, 30 de tobogane cu apă, locuri de joacă pentru copii, atât pe uscat cât şi în apă, şezlonguri, umbrele, colaci și teren de volei  Este locul ideal unde vă puteţi bucura în fiecare vară de soare, tobogane sau vă puteţi răcori cu un cocktail delicios.

   RIN Airport Hotel dispune de 2 Restaurante și un Country Club: Restaurantul Cristal cu specific internațional, cu o capacitate de până la 145 de locuri, Restaurant Rustic cu specific Romanesc are o capacitate de 100 locuri ;

 Terasa Restaurantului Cristal, cu o capacitate de 25 de locuri la mese, este locul unde puteți savura un espresso înviorător, în aerul proaspăt al dimineților.

 


Localizare

Otopeni, județul ILFOV, România
Calea Bucurestilor 255A, Otopeni, jud Ilfov

Info

Hotel
0731 Arată telefon
Website Link extern

Otopeni, județul ILFOV, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare
Piscina exterioara Piscina exterioara
Sala de fitness Sala de fitness
Centru Spa Centru Spa

Contact