Unirea Hotel & Spa

PozeDescriere

Descriere despre obiectiv: Amplasat în centrul istoric al Iașului, în Piața Unirii, Unirea Hotel & SPA este o marcă de referință în domeniul hotelier, având cea mai mare capacitate de cazare din regiunea Moldovei și o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu. Cele 186 camere spațioase asigură oaspeților noștri un nivel optim de relaxare și confort.

Dotat cu facilități moderne și ușor accesibil, Unirea Hotel & SPA este alegerea ideală atât pentru turismul de relaxare, cât și pentru cel de afaceri.

Pentru oaspeții cazați în hotel, accesul la Unirea SPA este gratuit (piscină interioară, jacuzzi, zonă cardio și sală fitness Unirea Gym). În plus, se pot răsfăța cu masaje și tratamente wellness pentru beneficii complete asupra sănătății.

Adaptat cerințelor și standardelor internaționale, Centrul de Conferințe Unirea Iași include 5 săli de evenimente. Sălile sunt multifuncționale, dotate modern și pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de ședințe, seminare și traininguri, până la workshopuri, lansări de produs și conferințe de amploare.

Restaurantul Panoramic, situat la etajul 13, oferă oaspeților hotelului o experiență culinară unică, datorată atât rafinamentului preparatelor culinare specifice bucătăriei tradiționale românești și celei internaționale, cât și panoramei spectaculoase asupra Iașului (360°), de la o înălțime de peste 55 metri.

Restaurantul Unirea este locația perfecta pentru evenimente de amploare. Într-o atmosferă specială, cu o amenajare elegantă, Restaurantul Unirea vă întâmpină cu un meniu bogat în specialități culinare românești și internaționale.

Unirea Hotel & SPA pune la dispoziție cea mai mare şi modernă parcare din centrul Iașului, cu un total de 200 de locuri.

CARACTERISTICI  :  Mic dejun gratuit ;  Acces gratuit la Centrul Spa ; Wi-Fi de mare viteză ; Băuturi non-alcoolice din minibar ; Acces gratuit la Centrul Business

FACILITĂȚI :  Baie cu cadă ;  Uscător de păr ;  Telefon ; Seif ;  Facilităti pentru a face cafea și ceai ;  Televizor cu ecran plat ;  Produse cosmetice gratuite

 

 

 

 

 


Localizare

Iasi, județul IAȘI, România
Piata Unirii nr. 5, Iasi

Info

Hotel
0232 Arată telefon
Website Link extern

Iasi, județul IAȘI, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Wifi gratuit Wifi gratuit
Mic dejun Mic dejun
Sala de conferinte Sala de conferinte
Seif Seif
Piscina interioara Piscina interioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
jacuzzi jacuzzi
Sala de fitness Sala de fitness
Telefon Telefon
Centru Spa Centru Spa

Contact