Hotel Tudor Palace

Poze



Descriere

Amplasat în apropierea centrului comercial (Iulius Mall), la doar cateva minutele de centrul orasului, unde se afla si Zona Rezidentiala - Palas ( Auchan ), la cateva minute de aeroport, Hotel Tudor Palace*** va asteapta pentru a va oferi cele mai bune servicii într-o atmosfera calda si primitoare.

Având o capacitate de 29 camere, respectiv 61 locuri, hotelul este o alegere foarte buna atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât si pentru cei care sunt în calatorii  de placere, ori doar în trecere.Hotelul asigura cazare nu doar clientilor individuali, ci si grupurilor organizate, oferind discount-uri celor care au ales sa treaca de mai multe ori pragul nostru. Camerele sunt spatioase, fiind mobilate dupa cele mai noi tendinte in materie de mobilier de camera; fotoliile comode si paturi cu dimensiuni generoase, fiecare avand   un design interior aparte si dotari corespunzatoare, asigura tot confortul si relaxarea de care are nevoie clientul. Au un design interior aparte, zugravite in culori placute si dotate corespunzator, cu paturi confortabile, dulap dublu pentru haine, masuta cu scaun, comoda cu oglinda. Baia este dotata cu cabina de dus, lavoar, uscator de par, prosoape, sampon, sapun, e.t.c.

Dotate cu paturi matrimoniale duble (latimea patului fiind de 180 cm, iar lungimea de 200 cm), twin, single, recent  mobilate si echipate cu: bai(cu dus sau cada), mobilier in stil contemporan, T.V., telefon, aer conditionat, minibar, internet wireless e.t.c.

Pentru a va face sederea cât mai confortabila, dar si pentru orice alte informatii echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore din 24.

Ora cazarii: 14:00        Ora decazarii: 12:00

 Pentru depasirea orei de decazare se plateste o taxa suplimentara de 30% din tariful camerei/noapte. Rezervarile dumneavoastra sunt retinute pana la ora 20:00 din ziua sosirii (cu exceptia cazului in care va anuntati sosirea dupa aceasta ora). Dacca doriti sa modificati sau sa anulati rezervarea, trebuie sa anuntati cu cel putin 24 de ore inaintea sosirii.

Hotelul dispune de un restaurant, care va pune la dispozitie un meniu bogat pentru evenimente, toate acestea intr-o atmosfera calda si intima. Echipa noastra  doreste ca fiecare eveniment sa fie unic, astfel incat meniul poate fi personalizat dupa dorintele dumneavoastra si adaptat bugetului de care dispuneti. Restaurantul   Tudor Palace ofera  posibilitatea de a organiza evenimente in limita a 70 de locuri.

 

Tarife receptie incepand cu 01 ianuarie 2020: 

1.    Camera single:                155 lei 

2.    Camera dubla twin:        195 lei 

3.    Camera dubla matrimoniala: 195 lei  

4.    Camera tripla:                220 lei 

*Preturile nu includ micul dejun.    Pentru grupuri se acorda discount!

*Micul dejun: 20 lei/persoana

*Cina: 30 lei/persoana

 


Localizare

Iasi, județul IAȘI, România
Strada Ciurchi Nr.30, Iasi

Info

Hotel
0232 Arată telefon

Iasi, județul IAȘI, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Wifi gratuit Wifi gratuit
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar

Contact