Motel Cincis

PozeDescriere

   Locatia noastra este numita Motel Cincis si este catalogat de Ministerul Turismului la 3 stele.

   Motelul este situat pe malul lacului Cincis cu o vedere splendida spre muntii Retezat si la doar 8 km de Castelul Corvinilor.

   Aceasta locatie de traditie in zona a fost renovata recent ( 2015 ) oferind camere spatioase cu un design ART DECO personalizat pentru fiecare camera.

   Camerele sunt dotate cu televizoare cu ecran plat full HD, aer conditionat,  minibar, halat si papuci de baie, uscator de par, wi fii gratuit, seif, unele camere au fotoliu pat extensibil si fierbator de cafea.

   Proprietatea dispune de o sala de conferinte, o piscina si un jacuzzi in aer liber, parcare privata gratuita, biciclete pentru drumetii.

   Restaurantul Cincis serveste un meniu bogat si variat cu mancaruri romanesti, specialitati la gratar cu carbune si preparate internationale, insotite de o varietate de vinuri.

   Oaspetii pot servi masa pe una din cele doua terase cu vedere panoramica la lacul Cincis.

   Numeroasele obiective turistice din apropiere fac din aceasta locatie un punct de plecare optim pentru a le vizita: Manastirea Prislop cu mormantul parintelui Arsenie Boca, impresionantul castel al Corvinilor, cetatea Devei, parcul national Retezat, vestigiile de la Sarmisegetuza, furnalul de la Govajdie unde a fost turnata fonta pentru turnul Eiffel si multe altele.

 


Localizare

Cincis-Cerna, județul HUNEDOARA, România
Strada Lacului FN, Cinciș-Cerna 337465

Info

Motel
0254 Arată telefon
Website Link extern

Cincis-Cerna, județul HUNEDOARA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare
Piscina exterioara Piscina exterioara
jacuzzi jacuzzi
Aer conditionat Aer conditionat

Contact