Complex Turistic Casa De Vis

PozeDescriere

Hotelul “Castelul de Vis“ situat pe drumul national DN66, la intrarea in orasul Petrosani, va ofera servicii hoteliere incepand. La cerere se pot organiza drumetii, rafting pe raul Jiu, parapanta si catarari pe stanca. Castelul de Vis are in total capacitatea de 28 de camere cu paturi matrimoniale. Camerele sunt intitulate simbolic si reprezentativ: “Turnul Cavalerului” (16 camere), “Iatacul domnitei” (8 camere) si “Salonul Regelui” (4 camere).

“Castelul de Vis“ va ofera conditii superioare de cazare si deasemeni posibilitatea de-a schia la alegere in statiunea Parang, Straja sau Pasul Vulcan, iar parcarea pazita a hotelului cu un numar de 100 de locuri va ofera siguranta necesara masinii d-voastra.

Intr-o astfel de lume, de basm, dincolo de aceste camere, care dau spatiului un aer de poveste, va invitam sa vizitati si terasa-bar care se afla la ultimul etaj al  hotelului  si care este deschis tuturora, nu se limiteaza doar la clientii hotelului.  Intimitatea, panorama, si ambianta de liniste fac din acest loc unul perfect pentru a servi o bautura si un desert.

Turnul Cavalerului (16 camere), ofera o minunata senzatie de poveste fiind reale turnuri care transforma fiecare client intr-un real print sau printesa. Acestea detin un pat matrimonial, acces la internet wireless de mare viteza, gratuit, linie telefonica , televiziune digitala si HD, baie cu dus, multa luminozitate si caldura. Aspectul rustic si detaliile duse la perfectiune indeamna la liniste si pace.

Iatacul Domnitei (8 camere),  este ideala pentru o cazare de doua persoane. Aceasta este compusa dintr-un living care contine o masa ideala pentru servirea unei cine romantice, si un dormitor generos cu un pat matrimonial, o canapea confortabila, si o baie incapatoare cu dus. Camera ofera de asemenea facilitati ca: internet wireless de mare viteza, gratuit, linie telefonica si televiziune digitala si HD.

Salonul Regelui (4 camere), cu mobilier rustic din lemn masiv, linistea cu care este imbracata atmosfera, patul matrimonial, canapeaua extensibila, accesul la internet wireless de mare viteza, gratuit, linie telefonica, televiziune digitala si HD, baia imensa cu dus si jacuzzi fac din acestea alegerea perfecta imbiand la clasa si rafinament.

Complexul Casa de Vis acordă o atenție deosebită nevoilor afacerilor dvs atunci când doriți să organizați un eveniment de succes în Petroșani. Vă oferim condiții optime și logistica necesară organizării unor evenimente precum:

Seminarii

Conferințe

Traininguri

Team building-uri

Ședințe

Dineuri oficiale

Lansări de servicii și produse

Prezentări

Căutarea unei săli de conferință în Petroșani pentru a găzdui evenimentul d-voastră a luat sfârșit. Complexul Casa de Vis vă pune la dispoziție o sală de conferințe, ce se poate personaliza conform nevoilor, în funcție de tipul evenimentului și numarul de participanți.  Sala de conferințe este un salon spațios și elegant cu capacitatea de 150 locuri, ce se bucură de intrări separate.

Dotările sălii de conferință:

Conexiune Internet wireless

Videoproiector și ecran de proiecție

Flipchart

Laptop, PC la cerere

Instalație de climatizare

Parcare proprie de 300 de locuri.

Complexul Casa de Vis vă oferă posibilitatea organizării unor coktail-uri, coffee-break sau servirea mesei pentru toți participanții. Dacă evenimentul dvs durează mai multe zile puteți obține pachete de cazare și masă la tarife speciale.

Va asteptam cu doua piscine, pt adulti si copii, ambele au apa incalzita.

 


Localizare

Aninoasa, județul HUNEDOARA, România
Aninoasa, str. Costeni, nr. 328C, Hunedoara

Info

Complex Turistic
0784 Arată telefon
Website Link extern

Aninoasa, județul HUNEDOARA, România

@ Receptie

Caracteristici

Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Piscina exterioara Piscina exterioara
jacuzzi jacuzzi

Contact