Hotel Ciucas Baile Tusnad

PozeDescriere

Hotelul Ciucas situat în centrul statiunii Baile Tusnad într-un cadru natural este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune, dispune de 228 locuri de cazare, structurate în 97 camere duble, 13 apartamente si 4 partamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.

Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu TV, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon si balcon, accesul facându-se pe baza de cartela magnetica.

Apartamentele dispun de dormitor si living, având aceleasi dotari ca si camerele duble dar fiind mult mai spatioase si impresionând prin eleganta si lux.

Hotelul pune la dispoztie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea în incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, împachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor de acest gen, în timpul pauzelor, participantii se pot odihni si schimba impresii în cadrul lobby-ului aflat în incinta complexului de conferinte.

Restaurantul cu vedere pe ambele parti spre  padure, respectiv centrul orasului, dispune de 170 locuri, de sonorizare proprie si de orchestra la cerere.

Pe terasa restaurantului, într-un cadru natural exista spatiu amenajat pentru servirea mesei pentru înca 60 persoane, bar de zi si bar de noapte cu billiard.

 

 

 


Localizare

Baile Tusnad, județul HARGHITA, România
Aleea Sfanta Ana 7, Baile Tușnad 535100

Info

Hotel
0266 Arată telefon
Website Link extern

Baile Tusnad, județul HARGHITA, România

@ Melinda

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Sala de conferinte Sala de conferinte
Piscina interioara Piscina interioara
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament
Sauna Uscata Sauna Uscata
jacuzzi jacuzzi
masa de biliard masa de biliard
Sala de fitness Sala de fitness
Aer conditionat Aer conditionat
Piscina copii Piscina copii
Bar Bar
Salina

Contact