Pensiunea Conacul Bunicilor

PozeDescriere

Conacul Bunicilor, clasificata 4 ****, este o pensiune turistica construita pe amplasamentul unui conac oltenesc. Situata "sub munte", la poalele masivului Parang, inconjurata de dealuri, paduri si ape, "Conacul Bunicilor****" este o oaza de relaxare unde traditia populara se impleteste cu rafinamentul si confortul.

Pensiunea "Conacul Bunicilor" ofera cazare in 9 structuri de cazare, fiecare cu baie proprie, cu cadă (4) sau duș (5), din care:

- 2 sunt garsoniere( dormitor + miniliving cu canapea extensibila),

- 3 duplexuri (camera cu mansarda si cu scara interioara),

- 1 camera tripla 

- 3 camere duble twin/matrimoniala.

Camerele au suprafata mare (18-22 mp ), astfel incat, la cerere, se pot introduce paturi suplimentare. Deasemenea, fiecare mansarda a duplexurilor este amenajata cu cate 2 saltele duble (180/200). Datorita acestei structuri capacitatea de cazare poate ajunge la 26 -30 de locuri. Toate camerele au TV LED cu diagonală mare și programe prin cablu de la UPC

Salonul are o suprafata de 80mp si este dotat cu statie de amplificare cu incinte acustice, CD-player, DVD-player, TV LED si instalatie de lumini.

Pensiunea dispune de doua terase exterioare dotate cu mese, scaune si banci

Bucataria, complet echipata ( friteusa profesionala, placa termica profesionala, aragaz, masina de spalat vase profesionala, tacamuri si vesela pt 50 de persoane), este situata intr-un corp de cladire separat care comunica cu salonul si este formata din trei incaperi.

Incalzirea si apa calda menajera se obtin cu o centrala termica, iar apele uzate sunt prelucrate de statia de epurare proprie.

Pensiunea este situata pe un teren cu o suprafata de 15.000 mp, cu relief variat, cu un parau ce trece prin mijlocul proprietatii, cu padure, livada si vie, oferind conditii excelente pentru recreere sau activitati de  team building

Parcarea este gratuită și este asigurată în curtea pensiunii pentru toți oaspeții acesteia (capacitate de 20 de mașini)

 

WiFi gratuit, asigurat de UPC


Localizare

Baia de Fier, județul GORJ, România
Strada Principală nr 14, Cernădia

Info

Pensiune
0744 Arată telefon
Website Link extern

Baia de Fier, județul GORJ, România

@ Lavinia Zernoveanu

Caracteristici

4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete
Baie cu Cada Baie cu Cada
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Centrala termica Centrala termica

Contact