Hotel Terra&Beluga Events

PozeDescriere

Va multumim ca ati ales serviciile din cadrul Hotelului Terra&Beluga Events! Hotel Terra&Beluga Events Centru de Afaceri si evenimente

In cadrul Hotelului Terra, puteti beneficia de servicii complete ce raspund pe deplin cerintelor dumneavoastra legate de un eveniment. o Business: Seminarii, conferinte, congrese, cocktail, intalniri de afaceri. o Corporate: Lansari firme si produse, aniversari, jubilee, centenare, festivitati. Va propunem de fiecare data o solutie care se potriveste cel mai bine cu ideile dumneavoastra, tinand intotdeauna cont de cerintele si timpul necesar organizarii evenimentului. Ca si locatie, propunerile pot fi diferite, in functie de tema actiunii alese: sali de conferinte (spatii multifunctionale cu configuratie ce poate fi adaptata unor diferite functiuni, plecand de la receptii, reuniuni in plen sau sali de seminar), restaurant, beneficiind de servicii prompte si de calitate in ton cu atmosfera.

Hotelul Terra Clinique dispune de o sala de conferinta cu capacitati de 50 persoane, cu echipamente tehnice complete. Facilitati • Aer condiţionat • Lumină naturală • Spaţiu pentru serviciu catering în sală sau în anexă • Bar (la parter) • Acces loc de fumat (balcon direct din sala) Echipamente: • Acces internet wirlles • Videoproiector • Ecran de proiecţie/ Smart Board Interactiv • Flipchart, hârtie, markere • Laptop, PC • Imprimantă Coordonatorii nostri de evenimente vă vor pune la dispoziţie toate serviciile necesare pentru a asigura succesul evenimentului dumneavoastră.

Oferim servicii de cazare la nivel de clasificare 4*, Terra Hotel detinand si o baza de tratament balneofizioterapie ce include o piscina exterioara Beluga, o piscina interioara, saline, sauna, ozonoterapie, zona SPA: masaj relaxare, reflexoterapie, impachetari namol Techirghiol, masaj terapeutic, masaj bambus, masaj roci vulcanice, impachetari termocuverta.

Beluga Events! Alege un decor plin de farmec la noul restaurant Beluga Events! Evenimentul perfect la care visezi merită un decor perfect! Beluga Events se distinge prin locația amplasată într-un cadru natural și prin serviciile complete și impecabile puse la dispoziția dumneavoastră. Indiferent că urmează să programați nunta, botezul, o cununie sau un eveniment de tip corporate, la Beluga Events veți întâlni echipa ce vă va fi alături pe parcursul întregului proces minuțios de organizare. Iar în ce privește planificarea unui eveniment atât de special precum este nunta, trebuie să știți că pachetul Wedding planner vă este oferit gratuit. Garden Party la Beluga Events Noua locație Beluga Events este amplasată într-o oază naturală plină de farmec, ce vă va cuceri din start! Dacă visați la o cununie în lumina fabuloasă a apusului, atunci Beluga Events e cadrul ideal pentru voi și invitații voștri, langa piscina Beluga. Nu în ultimul rând, spațiul generos este de o eleganță rafinată, demn de o sală de bal desprinsă din povești. Fără îndoială, celebrarea unei cununii sau o petrecere restrânsă vor fi de neuitat în acest decor unic!

 


Localizare

Galati, județul GALAȚI, România
Aleea METEO nr.4, TerraHotel 800329, Galati

Info

Hotel
0771 Arată telefon
Website Link extern

Galati, județul GALAȚI, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Piscina interioara Piscina interioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament
Piscina exterioara Piscina exterioara
Bar Bar
Centru Spa Centru Spa
Salina

Contact