Hotel Ibis Styles Dunarea

PozeDescriere

AMPLASAREA HOTELULUI ÎN ORAȘ

Excelent situat în centrul Istoric al orașului, Piața Veche „Domnească”, în imediata apropiere a promenadei Dunării, Ibis Styles Dunărea Galați te lasă purtat în istoria orașului, descoperind cele mai ascunse comori  ale Galațiului.

Сonceptul hotelier

Conceptul hotelului Ibis Styles Dunărea Galați a fost inspirat de ideea unui sistem binar. Într-un mod neobișnuit și polivalent, se referă la noțiuni complete opuse, cum ar fi de exemplu: vechi și nou, prezentul și viitorul, alb și negru. Designul creativ a stat la baza construirii unei zone unitare de servicii hoteliere. O atmosferă relaxantă și prietenoasă, designul unic, modern, dar simplu, sunt caracteristicile distinctive ale noului Ibis Styles de la malul Dunării gălățene.

SIGURANȚA CLIENȚILOR

Siguranța clienților noștri este întotdeauna pe primul loc, iar pentru acest lucru am făcut toate demersurile pentru a păstra procesul de igienizare la standarde profesionale. Dovada de încredere este certificatul de igienă și siguranța sanitară ALLSAFE acordat de ACCOR în parteneriat cu Bureau Veritas.

Dispunerea camerei

Cu o repartizare ergonomică a spațiilor, camerele noastre sunt dotate cu mese de lucru, paturi queen-size sau twin, saltele Sweet Bed ™ by Ibis și băi cu cabină de duș. Ferestrele generoase tip ușă permit luminii naturale și aerului proaspăt să patrundă în camera hotelului.

Servicii și facilități Ibis Style

Întotdeauna așteptările tale vor fi pe deplin satisfăcute la Ibis Styles Dunărea Galați cu o serie de facilități, cum ar fi: Smart TV cu conexiune prin cablu, Wi-Fi nelimitat, facilități pentru prepararea de ceai / cafea. Extensie a zonei de recepție a hotelului, WiseCafe este locul unde staff-ul nostru te va tenta să savurezi băuturi și preparate cu o autentică amprentă locală. 

Cele mai apreciate facilități

WiFi gratuit inclus, Restaurantul WiseCafe, transfer de la și/sau la aeroport, camere pentru nefumători, room service, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, bar, Mic dejun foarte bun, accepta animale de companie.

Echipă solidă și dedicată

Aici vei putea întâlni oameni veseli și prietenoși care, alături de echipa noastră, vor fi ghizi ai călătoriei tale prin Galați, surprinzându-te cu ponturi și informații neprețuite.

Întâlniri de afaceri în Galați

Hotelul Ibis Style este locul ideal și pentru întâlnirile de afaceri, acesta oferind unele dintre cele mai bune săli de conferință din oraș cu al sau Centru de Afaceri Dunarea.

Organizarea de evenimente în Galați

Toate evenimentele de la Ibis Styles Dunărea Galați beneficiază de WiFi gratuit. De la asigurarea faptului că locația este amenajată în funcție de nevoile tale, până la oferirea de opțiuni de meniuri personalizate, ne angajăm să transformăm evenimentul tău într-o experiență de neuitat.

 


Localizare

Galati, județul GALAȚI, România
Strada Domneasca, nr 13C, Galati

Info

Hotel
0731 Arată telefon
Website Link extern

Galati, județul GALAȚI, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor

Contact