Hotel Evianne Boutique

PozeDescriere

Situat pe Bulevardul George Coșbuc la nr. 74, EVIANNE BOUTIQUE HOTEL 3* este singura unitate de cazarel care îmbrățișează conceptul de boutique hotel, fiecare cameră având personalitate proprie, atent creionată la sfaturile unui designer talentat. Apoi, perla noastră – o mică oază de confort, relaxare şi intimitate în inima oraşului – e o afacere de familie, care a împrumutat modelul occidental de primire a oaspeților. Atenți la tot și la toate, oferim clienţilor noştri o experienţă extraordinară atât din punct de vedere al ambientului, al facilităţilor cât şi al calităţii serviciilor.

De ce Evianne? În realizarea unui loc unde să îţi doreşti să te întorci, ne-au fost surse de inspirație numele fetelor noastre, Evelyne şi Anne Marie. Am pus accent pe liniște, relaxare și atmosferă într-o perfectă armonie cu așteptările clienților noștri.

Mica noastra bijuterie se arată lumii și pune la dispoziția clienților 16 camere elegante și primitoare și 3 apartamente. În incinta hotelului se mai află un restaurant ce deservește micul dejun pentru oaspeți, într-un decor elegant și o sală de fitness ce este deținută de un instructor renumit pentru profesionalismul său.

În plus, stilul modern, ușor sofisticat al construcției permite organizarea de conferinţe, evenimente corporate, cursuri, petreceri private cu tematică. Serviciile mai includ: parcare privată gratuită, check-in/check-out, internet wireless gratuit.

Te rugam sa retii ca receptia noastra nu este deschisa 24/7, este doar pana la ora 24.00

* CHECK - IN se face intre orele 14:00 – 23.00. Daca ajungeti inaintea orei 14.00, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0786.128.080. Vom face tot posibilul sa avem camera pregatita pentru dumneavoastra la ora la care veti ajunge.

* Ora de CHECK-OUT este 12.00. Daca ai nevoie de mai mult timp, te rugam sa ne anunti si vom face tot posibilul sa iti oferim check-out la ora solicitata cu mentiunea ca late check-out pana la ora 18.00 se taxeaza cu 50 % din valoarea primei nopti de cazare iar dupa ora 18.00 plata integrala

* Toate camerele au aer conditionat si incalzire prin tubulatura.

* Adresa hotelului este B-dul George Cosbuc nr.74, vis-a-vis de statia PECO ROMPETROL.

* Avem parcare publica fara plata in fata hotelului in limita locurilor disponibile.

* Te rugam sa retii ca daca doresti sa faci o sedinta foto ptr diverse evenimente va trebui sa achiti suplimentar o taxa de 500 RON pentru folosirea imaginii hotelului.

Tipuri de camere:

 Suită Junior Această suită are o cadă cu hidromasaj și o cadă spa. Această suită include 1 cameră de zi, 1 dormitor separat și 1 baie cu cabină de duș și articole de toaletă gratuite. Suita cu aer condiționat oferă TV cu ecran plat cu servicii de streaming, pereți izolați fonic, minibar, zonă de relaxare și vedere la oraș. Unitatea are 2 paturi.

Suita Junior - Capacitate: 2 adulți  - Număr de acest tip: 1

Cameră twin Basic Oferind articole de toaletă gratuite, această cameră twin include o baie privată cu cabină de duș și uscător de păr. Această cameră twin oferă aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, pereți izolați fonic, minibar, dulap și vedere la oraș. Unitatea oferă 2 paturi.

Standard Twin Room - Capacitate maximă: 2 oaspeți - Nr. maxim de adulți: 2 adulți - Nr. maxim de copii: 1 copil - Număr de acest tip: 6

Cameră dublă Oferind articole de toaletă gratuite, această cameră dublă include o baie privată cu cabină de duș și uscător de păr. Camera dublă cu aer condiționat oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, pereți izolați fonic, minibar, dulap și vedere la oraș. Unitatea oferă 1 pat.

Double Standard - Capacitate maximă: 2 oaspeți - Nr. maxim de adulți: 2 adulți - Nr. maxim de copii: 1 copil - Număr de acest tip: 4

Studio Deluxe Suita cu aer condiționat are 1 dormitor și 1 baie cu cabină de duș și cadă. Suita oferă pereți izolați fonic, minibar, dulap, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și vedere la oraș. Unitatea oferă 1 pat.

Deluxe Studio - Capacitate: 2 adulți - Număr de acest tip: 1

Apartament Deluxe Acest apartament are 1 cameră de zi, 1 dormitor separat și 2 băi cu cabină de duș și articole de toaletă gratuite. Apartamentul are aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, pereți izolați fonic, minibar, zonă de relaxare și vedere la oraș. Unitatea are 2 paturi.

Deluxe Apartment - Capacitate maximă: 4 oaspeți - Nr. maxim de adulți: 2 adulți - Nr. maxim de copii: 2 copii - Număr de acest tip: 1

Cameră Dublă Deluxe Oferind articole de toaletă gratuite, această cameră dublă include o baie privată cu cabină de duș și uscător de păr. Camera dublă cu aer condiționat oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, pereți izolați fonic, minibar, dulap și vedere la oraș. Unitatea oferă 1 pat.

Deluxe Double Room - Capacitate: 2 adulți - Număr de acest tip: 3

Cameră triplă Având articole de toaletă gratuite, această cameră triplă include o baie privată cu cabină de duș și uscător de păr. Această cameră triplă oferă aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, pereți izolați fonic, minibar, dulap și vedere la oraș. Unitatea are 3 paturi.

Triple Room - Capacitate maximă: 3 oaspeți - Nr. maxim de adulți: 3 adulți - Nr. maxim de copii: 1 copil - Număr de acest tip: 1

Cameră single Deluxe Oferind articole de toaletă gratuite, această cameră single include o baie privată cu cabină de duș și uscător de păr. Cameră single cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, pereți izolați fonic, minibar, dulap și vedere la oraș. Unitatea oferă 1 pat.

Deluxe Single Room - Capacitate: 1 adult - Număr de acest tip: 1

Apartament Acest apartament este compus din 1 cameră de zi, 1 dormitor separat și 1 baie cu cabină de duș și articole de toaletă gratuite. Apartamentul cu aer condiționat oferă un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un minibar, un dulap, podea cu parchet și vedere la oraș. Unitatea oferă 2 paturi.

Apartament - Capacitate maximă: 4 oaspeți - Nr. maxim de adulți: 3 adulți - Nr. maxim de copii: 3 copii - Număr de acest tip: 1

Politici de anulare şi plată în avans

Clientul poate să anuleze gratuit cu până la 2 zile înaintea sosirii. Oaspetelui i se va încasa costul aferent primei nopți de cazare dacă anulează în cele 2 zile înainte de sosire.

Oaspetelui i se va încasa o plată în avans echivalentă cu prețul primei nopți în cele 2 zile dinaintea sosirii.

Sunt acceptaţi copiii indiferent de vârstă.

Tarife pentru copii

Copiii de până la şi inclusiv 2 ani se pot caza cu gratuit.

Copiii de începând cu vârsta de 3 ani-până la vârsta de 9 ani se pot caza cu RON 100.00 per copil per noapte.Pătuţuri nu  avem

Acceptam următoarele carduri de credit: Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Numerar - Monedă RON

Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parcare publica in fata hotelului

Animalele de companie nu sunt acceptate.

 


Localizare

Galati, județul GALAȚI, România
Bulvardul George Cosbuc 74, Galati , jud.Galati

Info

Boutique Hotel
0786 Arată telefon
Website Link extern

Galati, județul GALAȚI, România

@ Receptie

Caracteristici

5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Sala de fitness Sala de fitness
Aer conditionat Aer conditionat

Contact