Pensiunea Hanul Din Meri Buciumeni

PozeDescriere

Așezata in nordul județului Dâmbovița, Pensiunea ,,Hanul Din Meri” se găsește pe malul stăng al râului Ialomița, într-o zonă deluroasă liniștită, înconjurată de o livadă frumoasă de meri. Peisajul pitoresc și gazdele ospitaliere creează o atmosferă primitoare și caldă, special concepută pentru dumneavoastră.

Pentru a asigura confortul turiștilor, pensiunea oferă servicii de înaltă calitate, specialități culinare, personal calificat și condiții excelente de cazare, în care tradiționalul se îmbină cu modernul, oferindu-vă clipe deosebite departe de agitația cotidiană.

De asemenea, pensiunea dispune de 5 camere cu balcon privat și paturi matrimoniale, încă 1 cameră cu pat matrimonial fără balcon și 5 camere mansardate cu paturi twin, mobilate cu piese de lemn, baie privată, apă caldă și căldură permanentă, tv color și cablu, internet wireless.

Restaurantul Pensiunii, cu o capacitate de 100 de locuri, este decorat cu mult bun gust pentru a crea o atmosferă autentic românească. Terasa extraordinară, cu o capacitate de 300 de locuri, organizată în același stil și poate fi considerată locul ideal pentru petrecerea unei după-amiezi liniștite sau a unor evenimente speciale alături de cei dragi. Alte facilități și dotări includ 3 parcări iluminate, o grădină cu 2 balansoare, un lac pentru cei interesați de pescuit și un loc de joacă pentru copii .

Facilități -bar -internet, wifi -loc de joacă -parcări -restaurant -sală de mese -șemineu -televizor În aer liber -foișoare -grădină/curte -grătar -terase

Politicile unității Check-in începând cu 14/01 Check-out până la 12/00 Se acceptă cu animale de companie NU

Metode de plată -card de masă -transfer bancar -vochere de vacanță -cash -plată card

 


Localizare

Buciumeni, județul DÂMBOVIȚA, România
Aleea Din Meri, Buciumeni 137065

Info

Pensiune
0726 Arată telefon
Website Link extern

Buciumeni, județul DÂMBOVIȚA, România

@ Țipelea Felix

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Foisor Foisor
Sala de mese Sala de mese
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor

Contact