Hotel Clermont

PozeDescriere

Hotel Clermont se bucură de o locație liniștită, la 2,5 km de orașul Covasna. Oferă o piscină interioară modernă și un teren de tenis. De asemenea, este disponibilă o pistă de bowling.

Toate camerele elegante au aer condiționat și balcon. Oaspeții au la dispoziție televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit, acces gratuit la Wi-Fi și un birou. Băile moderne sunt toate dotate cu articole de toaletă, halate de baie și papuci.

Zona de spa Clermont are un jacuzzi exterior. o saună uscată și o saună umedă. Centrul de fitness spațios este la dispoziția oaspeților. Sunt oferite tratamente de înfrumusețare și corporale.

 Mofeta și băile cu apă minerală carbogazoasă sunt principalele proceduri efectuate în cadrul Centrului de Sănătate. Aceste proceduri, alături de altele, ajută la prevenirea si tratarea afecțiunilor cardiovasculare și reumatice.

Oaspeții se pot bucura de bucătăria internațională a Restaurantului Clermont. Mesele sunt servite și pe terasă, când vremea este frumoasă. Room service este oferit la cerere.

Un perete de alpinism și un curs de tiroliană sunt disponibile pentru oaspeți la un cost suplimentar. De asemenea, la proprietate există mese de biliard și o masă de ping-pong. În grădină este amplasat un loc de joacă pentru copii.

Hotel Clermont oferă parcare privată gratuită. De asemenea, proprietatea vă poate aranja excursii plătite în regiune și transferuri.


Localizare

Covasna, județul COVASNA, România
STR MIHAI EMINESCU 225 A, covasna, Jud Covasna

Info

Hotel
0267 Arată telefon
Website Link extern

Covasna, județul COVASNA, România

@ Front Office Manager - Iuliana Olariu

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Teren de joaca Teren de joaca
Piscina interioara Piscina interioara
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Sauna Uscata Sauna Uscata
sauna umeda sauna umeda
sala bowling sala bowling
masa de biliard masa de biliard
Masa de Tenis Masa de Tenis
Sala de fitness Sala de fitness
Aer conditionat Aer conditionat

Contact