Caprioara SPA&Wellness Resort

PozeDescriere

După modernizarea integrală, Căprioara SPA & Wellness Resort**** s-a redeschis începând cu data de 15 august 2016.

În urma unei investiții substanțiale, Căprioara SPA & Wellness Resort**** se prezintă pe piața turistică cu o înfățișare complet nouă a spațiilor de cazare și a celor destinate alimentației publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice. Căprioara SPA & Wellness Resort**** oferă confort sporit în cele 263 locuri de cazare, respectiv în 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități si 4 apartamente.

Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, încălzire și aer condiționat proprii, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie.7

Căprioara SPA & Wellness Resort**** este dispus pe 9 etaje, oferind o privelişte completă asupra oraşului Covasna şi a arcului carpatic.

Hotelul Căprioara**** este una dintre cele mai cunoscute unități de cazare și tratament din Stațiunea Covasna, stațiune de renume internațional, cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale utilizate în preventia şi tratamentul bolilor cardiovasculare.

În cadrul Căprioara SPA & Wellness Resort****, Restaurantele Transilvania**** și Bucovina****, oferă oaspeţilor preparate diversificate, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională și internațională, conferind totodată eleganţa și rafinament fiecărei mese servite.

Restaurantele sunt ideale atât pentru cine romantice sau în familie cât și pentru organizarea evenimentelor cu până la 130 de participanţi: nunţi, botezuri, cine festive, recepţii, petreceri.

Puteţi petrece clipe deosebite şi în cele două baruri ale hotelului, Bar Căpri**** situat în lobby și Bar Panoramic****, situat la etajul IX al hotelului. Aici puteţi savura cele mai delicate băuturi, ambientul prezentand un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare și socializare.

Centrul SPA & Wellness oferă turiștilor posibilitatea de a se relaxa în piscina noastră acoperită, jacuzzi interior, jacuzzi exterior, un jacuzzi exterior, 3 saune uscate, baie de aburi și o sală generoasă de fitness. Totodată turiștii pot beneficia de proceduri sau tratamente personalizate sau pachete standard, atât de remodelare corporală prin Mineral SPA Center, cât şi faciale în salonul Beauty Center Caprioara by Gerovital Equilibrium.

Forum Căprioara 4* dispune de două săli de conferinţe. Sala Andante situată la etajul IX, cu o capacitate 150 de locuri şi sala Alegria situată la parter, capacitatea acesteia fiind de 120 de locuri. Ambele săli de conferinţă dispun de toate dotările necesare desfăşurării diferitelor tipuri de evenimente, cu aparatură specializată (videoproiector, sistem de sonorizare, ecran de proiecţie cu acţionare electrică, flipchart, internet wireless).

 


Localizare

Covasna, județul COVASNA, România
str. 1 Decembrie 1918, nr. 1-2, loc. Covasna, jud. Covasna

Info

Hotel
0267 Arată telefon
Website Link extern

Covasna, județul COVASNA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Piscina interioara Piscina interioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament
jacuzzi jacuzzi
Sala de fitness Sala de fitness
Aer conditionat Aer conditionat
Bar Bar
Centru Spa Centru Spa

Contact