Agropensiunea Albinta

PozeDescriere

Agropensiunea Albinta este realizata in sistem familial, intim, cu numai 3 camere de cate 3 si 2 locuri, fiecare dotate cu baie proprie si cu spatiu larg comun de socializare. Este situata in localitatea Ozun, la 27 km de Brasov si 10 km de Sfantu Gheorghe in centrul unei zone turistice remarcabile. Pensiunea se adreseaza celor care doresc sa simta linistea totala a naturii tulburata doar de trilurile pasarilor si oracaitul broastelor, intr-un cadru plin de verdeata. 

Pensiunea beneficiaza de parcare proprie, gratuita.

Primim tichete de vacanta.

La cerere, oferim si micul dejun sau alte mese preparate din produse naturale ale producatorilor locali.

În casă: Veți găsi un living spațios, biblioteca, un loc de servit masa cu masa de 8 locuri și o bucătărie complet utilată cu electrocasnice noi (prajitor, cuptor microunde, plita de gatit, cafetiera) si  dotari pentru servirea mesei.. 

În living vă veți bucura de căldura șemineului, de comfortul unei canapele stil lounge și de televizorul Smart cu access gratuit la Netflix si HBO. 

La etaj, 2 dormitoare mari de 3 locuri fiecare, cu câte 1 pat dublu si 1 pat simplu, cu lenjerie din bumbac de calitate, vor fi cheia pt o relaxare totală. La parter 1 dormitor cu 2 locuri cu 1 pat dublu. Fiecare camera este dotata cu baie proprie in care veti avea prosoape, uscator de par, sapun si sampon.

Fiecare cameră este dotată cu TV. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit.

În drum spre pensiune: Se poate ajunge cu orice tip de mașină. Usor de gasit cu Google maps sau Waze. La cca 200 m de DN 11 Brasov-Bacau.

În curtea casei: Vă veți bucura de o curte de 5000 mp, terasa, foisor dotat cu mese si scaune, diferite locuri de relaxare, hamac, un loc de foc de tabără și un grătar exterior..

Gradina pensiunii cu o suprafata de 5000 mp are peste 100 de pomi fructiferi si o stupina.

Agropensiunea este amplasata intr-o zona foarte linistita, fiind invecinata si cu  un sit Natura2000 unde puteti vedea specii protejate de pasari si animale. 

In apropiere veti gasi

- Restaurantul Paprika- 5 minute de mers pe jos si merita incercat

- O sala de sport (150 m)

- Teren de fotbal (200 m)

- Teren de tenis de camp (4 km)

- ferma de cai de la Chichis (5 km, http://www.lipicai.ro/trasee.html)

- club echitatie in Ozun

Ce puteti face:

- sa va relaxati fara sa faceti nimic

- sa pescuiti in lacul din vecinatate

-sa participati la activitatile specifice din gospodarie legate de  gradina, pomi fructiferi, apicultura.

- excursii cu pe jos sau cu bicicleta (punem la dispozitie 4 biciclete). Excursiile se pot face fie pe drumul apelor minerale, in rezervatia Mestecanisul de la Reci (8 km), in padurile din zona sau pe ”drumul verde”- un drum amenajat pentru excursii cu bicicletele (https://visitcovasna.com/ro/places/drumul-verde-sepsi-eaguyb7ojlix2a).

- gratar, foc de tabara (punem la dispozitie lemne de foc)

Ce puteti vizita:

-Monumentele istorice de la Ozun- localitatea Ozun, amplasata pe malul drept al Raului Negru, a fost atestata documentar pentru prima data in 1332, sub numele de “Sacerdos de Wzom”. Ozun are un numar mare de monumente istorice: biserica reformata din secolul XV (aflata in centrul localitatii), cetatea – ramasa fara turnul portii dupa cutremurul de la 1802, in locul caruia a fost construit un turn de clopot cu cupola in forma de ceapa (1844), biserica romano-catolica, si multe conace considerate monumente de arta (castelul Beldi-Mikes, conacul Ujvarossy-Agoston, conacul Temesvary, conacul Punkosti).

- Manastirea Marcus (http://www.manastirea-marcus.com/)- 10 km

- Rezervatia naturala Mestecanisul Reci– 10 km (https://www.youtube.com/watch?v=8C_rcJazZEU) 

- Statiunea Covasna (numita si statiunea celor 1000 de izvoare)- 20 km, unde puteti sa va plimbati cu mocanita, sa vedeti monumentul  naturii Balta Dracului, Valea Zanelor cu Planul Inclinat (unicat in Europa), Siclaul si cascada de sub Siclau (nu foarte inalta, dar spectaculoasa), etc. In fiecare an, in luna iulie, in Valea Zanelor se organizeaza Nedeia Mocaneasca – o celebra sarbatoare locala.

- Statiunea Sugas Bai- 20 km, unde exista si o partie de schi, mofete, si alte dotari de agrement. (https://www.youtube.com/watch?v=sifFQ7X0hg4)

- Zona Intorsura Buzaului (32 km)- un loc plin de traditii si pitoresc

- Statiunea Vama Buzaului cu rezervatia de zimbri si cascada

- Alte statiuni din judetul Covasna (Valcele, Malnas, etc)

- Judetul Brasov cu obiectivele sale (27 km)

- Orasul Sfantu Gheorghe- 10 km

- Orasul Targu Secuiesc (30 km)

- Lacul Sfanta Ana si statiunea Balvanyos (50 km)

- Pesterile de la Varghis (50 km)

Putem sa va propunem un program particularizat in functie de dorintele dvs.

Interactiunea cu oaspetii

Gazdele locuiesc in aceiasi curte in imobil separat de pensiune. Va pot ajuta in orice aveti nevoie de la dotari necesare pregatirii mesei la sfaturi legate de petrecerea unui sejur cat mai placut. 

 

 


Localizare

Ozun, județul COVASNA, România
Ozun nr.353, Judetul Covasna

Info

Pensiune
0728 Arată telefon
Website Link extern

Ozun, județul COVASNA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Foisor Foisor
Sala de mese Sala de mese
Gratar Gratar
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Televizor Televizor
Parcare Parcare

Contact