Hotel W Regal Boutique & Spa

PozeDescriere

 

W Regal Boutique Hotel&Spa este un hotel situat în zona de Nord a stațiunii Mamaia pe partea Lacului Siutghiol și care a luat naștere în anul 2006 dintr-un vis măreț ce s-a transformat în realitate. În anul 2023 a fost finalizată renovarea și modernizarea completă a unității de cazare, pentru a ne ridica la cele mai înalte standarde de lux și confort și pentru a le putea oferi oaspeților noștri o experiență regală autentică. O noutate foarte importantă este aceea că hotelul funcționează în regim permanent, este deschis pe tot timpul anului.

Hotelul nostru este alcătuit din 7 etaje, pe care sunt dispuse cele 63 de spații de cazare, restaurantul, terasa, sala de conferințe și centrul spa. Camerele noastre sunt spațioase și primitoare, au un design modern și cochet pentru cele mai fine gusturi în materie de confort și eleganță. Camerele noastre sunt dotate cu toate facilitățile unui veritabil hotel de 4 stele: pat matrimonial sau twin foarte comfortabile, fotoliu, birou, telefon, internet wi-fi, dressing, minibar, seif, cafetieră, televizoare LED Ultra HD, sistem de climatizare modern funcțional atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, izolare fonică, acces pe bază de cartelă magnetică, baie dotată cu cabină de duș, oglindă de make-up, uscător de păr și produse cosmetice din gama Rituals.

Cazarea la hotelul nostru se face cu mic dejun inclus în regim de bufet suedez cu preparate atent alese și pregătite pentru oaspeții noștrii. În restaurantul nostru „Charbel" vă puteți delecta cu o masă servită de o bucătărie profesionistă, cu specific atât românesc, cât și internațional. De asemenea, la terasa restaurantului nostru, vă puteți bucura de o zi însorită de vară savurând cele mai rafinate băuturi alcoolice și non-alcoolice preparate la barul nostru.

De asemenea, a fost inaugurat centrul SPA al hotelului, unde veți putea petrece clipe de vis la jacuzzi, saună rece, saună caldă și masaj.

Sala noastră de conferințe reprezintă oportunitatea perfectă pentru o întâlnire de afaceri, conferință sau teambuilding la mare, fiind o experiență memorabilă pentru întreaga dumneavoastră echipă. De asemenea, restaurantul nostru poate găzdui evenimente private, petreceri, aniversări, nunți și botezuri.

 


Localizare

Mamaia, județul CONSTANȚA, România
Bulevardul Mamaia 471, Constanța 900001 ,Mamaia

Info

Hotel
0241 Arată telefon
Website Link extern

Mamaia, județul CONSTANȚA, România

@ Alexe Tanase

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Mic dejun Mic dejun
Sala de conferinte Sala de conferinte
Seif Seif
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare
Sauna Uscata Sauna Uscata
jacuzzi jacuzzi
Telefon Telefon
Aer conditionat Aer conditionat
Bar Bar
Centru Spa Centru Spa

Contact