Hotel Richmond

PozeDescriere

Acest hotel de 4 stele este situat la 2 minute de mers pe jos de plaja stațiunii Mamaia și oferă acces gratuit la o zonă de plajă. Deschis in vara anului 2008, hotel Richmond este unul modern, oferind conditii de cazare foarte bune alaturi de facilitati multiple. Incepand cu 2020 hotel Richmond are un nou management si va asteapta pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Negre.  Richmond Hotel este o adevarata perla a hotelurilor, situat in centrul statiunii Mamaia si imbina luxul cu tehnologia moderna avand scopul de a crea o ambianta placuta atat pentru cei care vor sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri.

Camerele spațioase de la Hotelul Richmond au aer condiționat, podea cu mochetă din pluș, mobilier tapițat din lemn, minibar și balcon.

Restaurantul Hotelului va poate rasfata capriciile culinare prin preparate romanesti traditionale si internationale pentru cele mai rafinate gusturi. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Centrul comercial City Park din Constanța se află la 4,5 km. Gara din Constanța este situată la 4 km. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este situat la 33 km.

 


Localizare

Mamaia, județul CONSTANȚA, România
Bulevardul Mamaia 430 C, Mamaia 900001

Info

Hotel
0752 Arată telefon
Website Link extern

Mamaia, județul CONSTANȚA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare
Aer conditionat Aer conditionat

Contact