Wonderland Cluj Resort

PozeDescriere

Wonderland Cluj Resort este un loc scos parcă din lumea basmelor, pentru a le oferi celor care pășesc pe acest tărâm de vis momente unice de relaxare, liniște și răsfăț 

 Resortul oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, aveti posibilitatea să vă relaxaţi la piscină sau pe terase, în grădini sau în pădure. Pentru o relaxare deplină, vă puteți bucura de serviciile de masaj, saune sau de momente petrecute la salină. În acelaşi timp copiii pot beneficia de momente magice la locul de joacă sau în zona de spa adresată special lor. 

  Dacă preferaţi ceva mai dinamic, sala de fitness vă stă la dispoziție sau puteţi face o plimbare călare, cu trăsura sau cu bicicleta pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferaţi un joc de paintball, o partidă de tenis, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard, ping-pong sau darts.  

Va asteptam cu 15 de camere de cazare in pensiunea turistica Enya, de 4 **** si 11 camere de cazare in pensiunea turistica Primera, de 4 ***.

 

 


Localizare

Feleacu, județul CLUJ, România
Feleacu 407270, Judetul Cluj

Info

Hotel
0743 Arată telefon
Website Link extern

Feleacu, județul CLUJ, România

@ ReceptieIoana Marza

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Teren de joaca Teren de joaca
Piscina interioara Piscina interioara
Restaurant Restaurant
sauna umeda sauna umeda
masa de biliard masa de biliard

Contact