West City Hotel

PozeDescriere

West City Hotel 4* este locul în care standardele înalte ale serviciilor oferite și conceptul modern converg în ospitalitatea veritabilă ce caracterizează acest hotel business. 

Serviciile oferite oaspeților sunt următoarele: recepţie non-stop, parcare păzită şi supravegheată video, Wifi – internet de mare viteză, comenzi taxi / închiriere maşini, spălătorie şi călcătorie, fax-fotocopiere, convorbiri telefonice interne şi internaţionale, room service.

Barul de zi este poziționat ideal, făcând legătura între Recepție și Restaurant. 

Restaurantul West City Hotel este locul perfect pentru a-ți începe ziua cu un mic dejun gustos și energizant, dar și pentru a o încheia cu o cină specială care să îți delecteze toate simțurile într-o explozie de gusturi, texturi și arome ale preparatelor sofisticate pregătite din cele mai bune ingrediente.

Cele 101 camere sunt decorate în stiluri diferite ce se pliază pe personalitatea fiecărui oaspete. Fie că este vorba de camerele cu generosul pat matrimonial, camerele twin perfecte pentru oamenii business sau apartamentele, toate au fost gândite pentru a surprinde așteptările celor mai pretențioși oaspeți.

Partener de încredere în organizarea de evenimente, vă punem la dispoziție 4 săli de conferință cu lumină naturală, aer condiționat, sonorizare și acces internet Wi-Fi, complet echipate tehnic cu tot ceea ce aveți nevoie pentru un eveniment de succes. 

Poziționarea privilegiată, în imediata proximitate a centrului comercial VIVO!, la intrarea în Cluj dinspre Oradea, cu acces facil direct de la șosea, face din West City Hotel opțiunea perfectă dacă îți dorești să eviți grijile legate de traficul urban.

Dorința noastră este ca toți cei care ne calcă pragul ca oaspeți să ne devină prieteni!

 

 

 

 


Localizare

Floresti, județul CLUJ, România
Avram Iancu nr. 442-446, Cluj-Napoca 407280

Info

Hotel
0264 Arată telefon
Website Link extern

Floresti, județul CLUJ, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Mic dejun Mic dejun
Sala de conferinte Sala de conferinte
Supraveghere video Supraveghere video
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare
Telefon Telefon
Aer conditionat Aer conditionat

Contact