Pensiunea Larix

PozeDescriere

Departe de zgomotul si agitatia orasului va asteptam sa va gasiti linistea in mijlocul naturii in Apuseni, la Rachitele, aproape de Cascada Valul Miresei, sa va odihniti si sa va treziti cu zambetul pe buze! 

Muntii Apuseni te incanta cu un peisaj desprins din povesti! Aici noi am pregătit pentru voi un loc aparte, unde sa va simtiti ca acasa, unde ospitalitatea, simplitatea, rusticul, confortul, buna dispozitie si aerul proaspat de munte sunt firesti.

Pensiunea este situata la 4 km de Rachitele, pe Valea Stanciului, la 84 km de Cluj-Napoca si la 110 km de Oradea prin Bologa sau 134 prin Huedin. 

Pensiunea Larix finalizata in 2015 printr-un proiect pe fonduri europene este clasificata la 3 flori, fiind construita cu materiale naturale astfel incat sa se integreze cat mai bine in peisaj. Constructia este realizata din busteni, iar in interior tot mobilierul este din lemn masiv de larice (Larix decidua).

La parter dispune de terasa acoperita pentru a va putea savura dimineata ceasca de cafea aburinda, un living spatios, dining, bucatarie complet utilata.

La etaj sunt 4 camere, 2 dintre acestea fiind cu pat matriomonial si 2 fiind cu 2 paturi single. Fiecare camera este prevazuta cu baie proprie, televizor si balcon. La mansarda sunt 2 camere cu pat matrimonial cu baie proprie.

Pensiunea dispune de parcare proprie gratuita, curte mare, loc de joaca pentru copii, loc pentru gratar.

La Pensiunea Larix va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru un sejur de neuitat intr-un spatiu fermecator si o atmosfera intima!

 

Loc. Rachitele nr. 223E, com. Margau, jud. Cluj

GPS Lat 46.7063564   Long 22.8437297


Localizare

Rachitele, județul CLUJ, România
Răchițele, Jud. Cluj, Romania

Info

Pensiune
0744 Arată telefon
Website Link extern

Rachitele, județul CLUJ, România

@ Corina Abrudan

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Televizor Televizor
Parcare Parcare

Contact