Pensiunea Harmonia Mundi

PozeDescriere

Aici găsești tot ceea ce are nevoie omul modern pentru a se simți confortabil (dotări de ultimă generație, echipamente și facilități tehnice de cea mai bună calitate), într-un mediu natural, care te face să-ți regăsești echilibrul atât de mult căutat. Vino cu prietenii sau cu familia și vei experimenta ceea ce înseamnă o evadare creativă, frumusețea artei și ospitalitatea oamenilor din Transilvania.

Localitatea Vlaha este situată la doar 17 km sud-vest de municipiul Cluj-Napoca. Este apropiată de un oraș vibrant și care nu doarme niciodată, în același timp fiind suficient de îndepărtată pentru a te elibera de viața tumultoasă a orașului. Satul face parte din zona etno-culturală a Călatei (Kalotaszeg), unde tradițiile folclorice, muzica, dansul, portul și meșteșugurile tradiționale au fost păstrate din generație îngenerație. Pensiunea – "castel" Harmonia Mundi se înalță pe panta dealului și se află pe locul cel mai frumos din zonă. Locul nu a fost ales întâmplător. Priveliștea este cu adevărat încântătoare! De aici te poți bucura de panorama oferită de Munții Apuseni.

Facilități

În acest Castel al armoniei ai tot ce îți dorești ție și familiei:

• ieșire directă la pădure 

• cazare în camere spațioase, moderne, cu un design organic 

• mese gustoase ca la mama acasă, regim pensiune completă • serviciu de curățenie 5 stele 

• acces la SPA Nordic așezat în pădurea de pin (hot tub și saună) 

• serviciu de masaj (cu programare) • loc de joacă exterior pentru copii • sală de jocuri pentru copii și adulți 

internet de mare viteză 

• serviciu de spălătorie 

• babysitting (la cerere) Vlaha (17 km de Cluj Napoca), jud. Cluj

Structură camere • 4 camere duble, spațioase. Fiecare cameră are pat matrimonial, canapea extensibilă sau pat suplimentar, baie proprie cu duș step in • 1 Suită familiară compusă din 2 dormitoare cu pat matrimonial și canapea extensibilă, 1 baie cu duș step in • 1 Apartament cu intrare separată, terasă proprie, dormitor, cameră de zi cu canapea extensibilă, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată, o baie cu vană

Cameră Queen Pe o suprafață de 18 mp, cu un design și culori armonioase, domină culoarea portocalie. Camera are baie proprie amenajată în stil organic, în care fiecare detaliu te încântă. • Dotări: televizor full HD, baie proprie cu duș și uscător de păr.

Suită familială Fiind compusă din două camere legate de un coridor este ideală pentru o familie cu copii. În dormitorul mic (18 mp) culoarea galben-muștar dă tonul ambientului rafinat. În camera mare (35 mp!) îmbrăcată în culori calde este amenajată și un spațiu de relaxare. Baia este unică, geamul înalt de 2 metri deschizând spațiul către cer. • Dotări: Smart TV, baie proprie cu duș și uscător de păr.

Cameră King Având 27 mp, este cea mai mare cameră din pensiune. Aici culoarea turcoaz dă tonul designului elegant. Camera este adecvată celor care preferă spațiile largi, iar patul este “king size”! • Dotări: televizor full HD, baie proprie cu duș și uscător de păr.

Suită cu vedere la munte Este formată din două camere gemene, care comunică între ele printr-o ușă izolată fonic. De aceea este cazarea ideală pentru familii cu copii. În aceste două camere totul este dominat de geamurile înșirate pe cele trei laturi ale camerei. Aici ai impresia că exteriorul și interiorul formează un întreg. Doar din suită ai posibilitatea să urci oricând în “pălăria” turnului, în punctul cel mai de sus al pensiunii, unde te primește un “cuib de relaxare” cu o panoramă unică. • Dotări: televizor full HD, baie proprie cu duș și uscător de păr.

Apartament Este un apartament luminos, cu spații aerisite. Aici totul este pregătit pentru a te simți acasă! Are un living generos de 35 mp în care este integrată o bucătărie complet echipată. Terasa acoperită de 30 mp este în prelungirea sufrageriei, de care este despărțită printr-un perete de sticlă cu ușă glisantă. Aici te poți bucura de serile înmiresmate și de aerul curat ce vine din pădurea alăturată. Facilitățile electrocasnice (ex. mașină de spălat sau mașina de spălat vase) îți sunt și ele la îndemână. Se poate închiria cu unul sau două dormitoare, în funcție de nevoile oaspeților. • Dotări: Smart TV, baie proprie cu vană și uscător de păr, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, terasă cu mobilier de grădină (scaune-fotolii, mese, balansoar) și BBQ.

Cele trei terase spațioase, iluminate arhitectural, oferă priveliște și intimitate, în funcție de anotimp și starea de spirit a fiecăruia. • Terasa cu soare – acces direct din sala de mese, mobilier exterior (scaune, mese, umbrelă și balansoar). Oferă priveliște panoramică asupra Munților Gilăului. • Terasa privată pentru apartament – acoperită, spațiu generos, iluminat ambiental, dotată cu BBQ. • Terasa verde – fiind acoperită, este o terasă confortabilă în orice anotimp, are acces direct către pădure, intimitate maximă.

Pentru ca părinții să se poată bucura de cât mai mult timp liber, am amenajat pentru cei mici un spațiu în interior dotat cu jocuri pentru diferite vârste. În curte există un loc de joacă în aer liber (tobogan cu turnuleț, leagăn, cățărător). În clădire există și o sală multifuncțională, ideală pentru întâlniri de afaceri, prezentări sau conferințe, dar și pentru activități de socializare ori de relaxare (cinematecă, exerciții recreative, yoga, jocuri de societate).

Sala de conferință are o capacitate de 50 de locuri și este un spațiu prietenos pentru cei care doresc să desfășoare activități business sau creative în incinta pensiunii Harmonia Mundi. Încăperea este dotată modern, punând la dispoziție internet Wi-Fi, video-proiector și flipchart, dar şi instrumente pentru o pauză reuşită: darts, masă tenis şi masă de fotbal. Sala vine în întâmpinarea firmelor care cred în creativitate şi în muncă de echipă, dar susţin şi spiritul de joc şi nevoia de destindere ale angajaţilor, fiind o locație preferată pentru desfășurarea workshop-urilor, cursurilor, team buiding-urilor, dar și altor activități business.

Un SPA Nordic este amenajat chiar în pădurea de pin din spatele pensiunii, la doi pași de clădire. Compusă dintr-o saună și un hot tub cu apă sărată și jacuzii este o mică oază de welness. Astfel, atât vara cât și iarna te poți bucura de frumusețea naturii și de răsfățul pe care o meriți în fiecare zi. În saună folosim extras de lavandă pentru aromatizare direct din grădina noastră!

Pregătire mâncare tradițională la cuptor pe lemne Degustare de vinuri Activități sportive la pensiune și în apropiere • tenis de masă, drumeție, ciclism montan, călărit - Ciurila Serată cu jocuri de societate • șah, rummy, poker, darts, diverse jocuri pentru copii.

Plimbări în pădurea din spatele pensiunii • Chiar în spatele pensiunii începe pădurea, iar plimbările prin aceasta oferă o doză importantă de mișcare în aer curat Excursii în apropiere • Cetatea medievală de la Liteni, Munții Apuseni-stațiunea Băișoara, Buscat ski resort, Cheile Turzii, lacul Tarnița, Salina din Turda, Rimetea și cetatea Colțești, Stațiunea Beliș-Fântânele.

 


Localizare

Vlaha, județul CLUJ, România
str Principala 424F, VLAHA, judetul Cluj.

Info

Pensiune
0743 Arată telefon
Website Link extern

Vlaha, județul CLUJ, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de mese Sala de mese
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Televizor Televizor
Centru Spa Centru Spa

Contact