Pensiunea Dariana

PozeDescriere

Pensiunea Dariana - La poalele Muntilor Vladeasa, in satul Scrind-Frasinet, la 70 km de Cluj Napoca si 110 km de Oradea, gasiti Pensiunea Dariana***, locul ideal pentru a va petrece o vacanta sau pentru a organiza un eveniment reusit.

     Am deschis portile pensiunii noastre in decembrie 2008, aceasta fiind conceputa ca o afacere de familie in care fiecare membru are responsabilitatile lui, iar impreuna oferim turistilor care ne trec pragul, cele mai frumoase sejururi.

 Va asteptam cu drag pe la noi si va garantam o vacanta reusita!

Oferim:

- 5 camere duble - matrimoniale

- 6 camere duble – twin

- 1 camera tripla

- 1 apartament cu doua camere

- Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, baie proprie ,TV, Wi-fi.

Cum ajungeti in Scrind: Cu masina: pe E60 Cluj Napoca - Oradea pana in Huedin, dupa care o luati inspre sud (Huedin e la 50km vest de Cluj Napoca). Mergeti aproximativ 10km pana la Calata, dupa care o luati inspre vest si treceti prin satele Buteni si Margau, pana la Scrind-Frasinet. Pensiunea Dariana va asteapta pe partea din stanga a drumului principal, la 1km de centrul Scrind-Frasinet si 4km de Rachitele.

     Cu avionul: cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cluj Napoca. Transferul de la Aeroport - Pensinea Dariana poate fi organizat.

     Cu trenul: Din trenul Cluj - Oradea va coborati in gara Huedin. Transferul gara Huedin - Pensiunea Dariana poate fi organizat.


Localizare

Scrind-Frasinet, județul CLUJ, România
comuna Margau, nr 22, Scrind Frăsinet 407386

Info

Pensiune
0264 Arată telefon
Website Link extern

Scrind-Frasinet, județul CLUJ, România

@ Bogdan Silvia

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Televizor Televizor
Parcare Parcare

Contact