Hotel Transilvania

PozeDescriere

Hotelul Transilvania***, situat "in buricul targului", in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase, va pune acum la dispozitie:

- 8 camere single

- 16 camere cu paturi double (twin)

- 2 suite

- 2 apartamente

Camerele sunt dotate cu internet wireless si lan, telefon, televizor, mobilier nou, minibar, bai complet renovate.

Pe langa pozitionarea excelenta pe care o are hotelul, un alt avantaj al acestuia este parcarea proprie "in buricul targului" parcare cu supraveghere video.

Hotelul Transilvania*** dispune si de un restaurant de 30 de locuri, terasa de vara cu 76 de locuri, care ofera turistilor preparate gustoase din bucataria ardeleneasca si internationala.

Sala de conferinta a hotelului are o capacitate de 20 de locuri si este dotata cu mobilier nou, flipchart, videoproiector, internet wireless si prin cablu. Este ideala pentru training-uri, interviuri, prezentari, sedinte. Toate actiunile pot fi urmate de coffee-brake, mese organizate, cocktail-uri.

 

Facilități în camere:    cameră nefumători ;   frigider ;   cablu TV ;   camere cu baie ;   baie cu cabină de duș ;   băi cu cadă ;   uscător de păr ;   tarifele includ micul dejun

Facilități în unitate:       restaurant ;    bar ;   acces internet ;   sală de conferințe ;   parcare ;   spălătorie, curățătorie ;   rezervări bilete (avion, tren, spectacole) ;   acoperire Telekom ;   acoperire Orange ;   acoperire Vodafone ;   acceptăm plata cu carduri


Localizare

Cluj-Napoca, județul CLUJ, România
Str. Regele Ferdinand nr. 20, Cluj-Napoca

Info

Hotel
0264 Arată telefon
Website Link extern

Cluj-Napoca, județul CLUJ, România

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele

Contact