Hotel Royal Classic

PozeDescriere

   Hotelul Royal Classic clasificat la PATRU STELE, indeplineste cerintele de calitate si standarde europene, fiind dotat cu cele mai moderne utilitati in dorinta de a oferi clientilor multiple facilitati pentru cazare, masa, afaceri, conferinte, seminarii, dar si pentru alte evenimente sau relaxare.

   Ne situam la 3-4 minute de mers cu taxiul si 15 minute de mers pe jos de zona centrala a Municipiului Cluj-Napoca, unde se afla cele mai importante obiective de arta, istorice, culturale, religioase, dar si de unitatile spitalicesti cele mai cautate;

   Ne aflam la 10 minute distanta de mers pe jos  de Centrul Comercial IULIUS MALL si de zona universitara "ECONOMICA";

   Suntem la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Cluj-Napoca;

   Toate cele 57 spatii de cazare, camere single sau duble, apartamente standard sau de lux, sunt modern utilate si beneficiaza de aer conditionat, birou de lucru, minibar, televizor, internet wirelles sau prin cablu, linie telefonica interna si internationala, muzica ambientala, baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, suport pentru aparatul de ras. Apartamentele de lux sunt dotate cu bai spatioase, dar si cu bai de serviciu. Hotelul dispune, de asemenea, de sali spatioase care faciliteaza intalniri pentru 300 de persoane, posibilitati de organizare a unor banchete, nunti, conferinte, seminarii, dineuri, aniversari. Saloanele minunat vitrate si iluminate natural si artificial, oferind un cadru elegant si intim, bucataria dotata dupa cele mai exigente cerinte, dar si o echipa calificata si primitoare, va asteapta cu meniuri si preparate atat din bucataria traditionala romaneasca dar si cu specialitati europene si internationale.

    Restaurantul hotelului Royal Classic are o capacitate de 170 locuri, iar pentru evenimente speciale pot fi folosite inca doua spatii: salonul Regele Ferdinand (100 locuri) si salonul Clasic (50 locuri). In cazul unor mese festive cu participare numeroasa, se pot uni doua saloane, avand o capacitate totala de 270 locuri. Meniul este diversificat, satisfacand toate gusturile, existand varianta personalizarii in functie de dorintele clientului la mesele festive. Micul dejun se serveste in sistem de bufet suedez.


Localizare

Cluj-Napoca, județul CLUJ, România
Starda Liviu Rebrreanu nr.39, Cluj - Napoca, Jud. Cluj, Romania

Info

Hotel
0264 Arată telefon
Website Link extern

Cluj-Napoca, județul CLUJ, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Mic dejun Mic dejun
Sala de conferinte Sala de conferinte
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Telefon Telefon

Contact