Pensiunea Restaurant Speranta

PozeDescriere

Situatã în statiunea Predeal judetul Brasov, amplasatã la doar 1,5 km de centru, pe drumul cãtre cabana Trei Brazi,într-o zonã cu peisaj mioritic si liniste desãvârsitã, Vila Speranta se regãseste printre cele mai reprezentative vile de acest gen din zonã. Dotatã la standarde internationale este un etalon în domeniu pentru aceastã zona a României.

Statiunea montana Predeal este situata in centrul Romaniei, intre izvoarele raurilor Prahova si Timis.Aflat la 25 km sud de municipiul Brasov si la 140 km de capitala Romaniei,Predealul este o statiune usor accesibila pentru turistii de pretutindeni.

Drumul pana la Predeal il puteti realiza cu trenul sau cu masina.

Pensiunea ofera pentru clientii cazati servicii precum sauna, sala fitness, club multifunctional cu masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, sala dotata pentru internet si retea internet wireless in camere, salile de conferinta si terase.

Pensiunea Speranţa dispune de 17 camere duble şi 2 apartamente pentru familii cu maxim 2 copii.

- Cele 17 camere duble sunt dotate cu paturi dublu/matrimonial, dispun de baie proprie în camerã şi TV cablu, frigider, minibar, balcon şi acces internet wireless gratuit. Douã dintre cele 17 camere sunt dotate cu baie cu hidromasaj.

- Apartamentele sunt formate din 2 camere plus baie proprie cu hidromasaj şi balcon. Deasemenea din dotãri fac parte TV cablu+DVD, frigider, minibar. Una dintre camerele apartamentelor dispune de un pat matrimonial, iar cea de-a doua camerã de o canapea extensibilã.

Pensiunea Speranţa dispune de douã saloane restaurant cu un total de 140 de locuri.

 :  - Primul salon cu un numãr de 40 de locuri este amenajat într-un stil rustic-vânãtoresc.

 : - Cel de-al doilea salon restaurant nou deschis, dispune de 100 de locuri şi este amenajat în trepte sub formã de separeuri, cu o ambianţã intimã plãcutã oferitã de cadrul floral în care este amenajat şi luminat natural.

 

 


Localizare

Predeal, județul BRAȘOV, România
Str. Trei brazi 60, Predeal,

Info

Pensiune
0721 Arată telefon
Website Link extern

Predeal, județul BRAȘOV, România

@ proprietar

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele

Contact