PozeDescriere

Hotel Hera amplasat in Predeal, una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din Romania, Hotel Hera 3*** este acel “acasa departe de casa” in care te regasesti, zambesti si te relaxezi! Hotel Hera 3*** le ofera oaspetilor sai conditii deosebite de cazare, servire a mesei si petrecere a timpului liber plus o vedere spectaculoasa asupra muntilor si a zonelor linistite care il inconjoara.

Relaxare, deconectare de la cotidian si reconectare cu natura! Toate intr-un cadru confortabil, linistit si prietenos. Din punct de vedere al facilitatilor, Hotel Hera 3*** cuprinde 24 de spatii de cazare, un restaurant cu specific romanesc si international, terasa cu deschidere spre padure,piscina interioara, sauna, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte , parcare proprie si conexiune wireless gratuita pe intreaga proprietate.

Hotel Hera 3*** este un ApartHotel cu standarde auto-impuse inalte, care ofera oaspetilor sai o oaza de confort in mijlocul naturii în orice perioada a anului. Structura inedita de cazare include 20 apartamente si 4 garsoniere cu suprafete foarte generoase, dotari complete și vedere spectaculoasa asupra imprejurimilor.

Desi pozitionat intr-o zona foarte linistita a statiunii Predeal, Hotel Hera 3*** este usor de localizat, fiind amplasat pe strada Trei Brazi, la numarul 12. Acest lucru inseamna ca se afla la distante mici fata de punctele de interes al zonei: 1,2 km de gara Predeal și centrul statiunii, 1.9 kilometri de Partia Clabucet din Predeal si la aproximativ 25 km de centrul Brasovului.

 


Localizare

Predeal, județul BRAȘOV, România
Str.Trei Brazi nr 12, Predeal,jud.Brasov

Info

Hotel
0268 Arată telefon
Website Link extern

Predeal, județul BRAȘOV, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Piscina interioara Piscina interioara
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
Sauna Uscata Sauna Uscata

Contact