Drumul Carului Villa

PozeDescriere

Înconjurată de munții Piatra Craiului și Bucegi, la doi pasi de Bran, Rasnov si Brasov, mărginită de pădure și sate cocoțate pe dealurile din jur, Drumul Carului Villa vă invită la relaxare în mijlocul naturii. Puteți petrece clipe frumoase la focul șemineului și vă puteți bucura de peisajul montan care vă înconjoară savurând un pahar de vin stand la terasa sau foișor. Situată în localitatea Moeciu de Jos la doar 7 km de Castelul Bran, Drumul Carului Villa poziționată la cota 1.050m, oferă o priveliște rară, atât spre masivul Bucegi cât și spre masivul Piatra Craiului. Drumul Carului Villa este un complex destinat clipelor de relaxare oferite oaspeților săi într-o ambianță personalizată și colocvială, într-un cadru natural montan reconfortant și tonifiant, departe de aglomerația urbană. Prin cele 3 tipuri de cazare, vila, apartamentul și cabana, complexul turistic Drumul Carului Villa dispune de o capacitate de 16 locuri și spațiu propriu destinat parcării auto.

Asezata intr-un ansamblu geografic de un pitoresc aparte, Drumul Carului Villa este punctul ideal de plecare pentru micile excursii de vizitare a obiectivelor turistice ce o inconjoara. Iata cateva dintre punctele naturale de atractie:

- Parcul National Piatra Craiului 

- Masivul Iezer

-Papusa (Rucar) 

- Cheile Dambovicioarei 

- Pestera Dambovicioarei 

- Cheile Moeciului 

- Pestera cu Lilieci (satul Pestera) 

- Cheile Gradistei 

- Cascada 'La Chisatoare' (pe malul paraului Turcu tasnesc din perete 2 fire de apa si se revarsa in cascade de 15-20m. Iarna fenomenul devine si mai impresionant, cand gerul ingheata cascadele). 

De asemeni, fiind inconjurata de zone cu puternica incarcatura istorica, Drumul Carului Villa ofera acces facil catre urmatoarele obiective turistice culturale: 

- Biserica Adormirea Maicii Domnului (Moeciu, Cheia) construita in 1813 din piatra de rau. 

- Castelul Bran 

- Muzeul castelului Bran (Vama) 

- Capela Inima Reginei Maria ( Bran ) 

- Cetatea Rasnov 

- Piata Sfatului si Biserica Neagra din Brasov


Localizare

Moieciu de Jos, județul BRAȘOV, România
comuna Moeciu, sat Drumul Carului, nr. 5B, Moieciu de Jos 507132

Info

Vilă
0722 Arată telefon
Website Link extern

Moieciu de Jos, județul BRAȘOV, România

@ Mihaela Enescu

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete

Contact