Hotel Tranzit Oradea

PozeDescriere

Situat la marginea orasului in apropierea statiunilor Baile Felix si Baile 1 Mai, Hotel Transit asigura o atmosfera calda cu facilitati moderne. Hotelul este locatia ideala atat pentru afaceri cat si pentru odihna. Restaurantul va ofera o gama variata de preparate culinare pregatite cu pasiune si pricepere de maestri in arta culinara.

Hotelul Transit dispune de 24 camere modern echipate. Intrarea in camere se face prin sistemul card acces. Facilitati camere dispune de telefon in camera si in baie, minibar, TV color LCD, internet wireless gratuit, aer conditionat, grup sanitar propriu, uscator de par. 

Hotelul dispune de asemenea de un restaurant 120 locuri, bar 30 locuri, sala de conferinta (50persoane), lift, autoservire 70 locuri, terasa acoperita 80 locuri, parcare TIR, parcare pazita, parcare inchisa pentru motociclete, incalzirea este efectuata cu un sistem de incalzire ecologic de tip-pompa de caldura-avand aer conditionat in fiecare incapere, cu reglaj al temperaturii, dupa dorinta!

 Distanta de la hotel : centrul orasului 2 km, complex Lotus 1km, aeroport 5 km,gara 5 km, statiunile Felix si 1Mai 3 km.

O plimbare prin partea centrala a orasului Oradea da posibilitatea vizitatorului sa ia contact cu principalele obiective de interes turistic. Restaurante, cluburi de noapte, baruri cochete, unele cu un anumit specific, discoteci , ofera momente de relaxare si distractie pentru familii sau grupuri de prieteni. Bucataria romaneasca este o surpriza placuta pentru oricine, ea satisfacand toate gusturile


Localizare

Oradea, județul BIHOR, România
Oradea, str. Ogorului nr. 62, jud. Bihor

Info

Hotel
0735 Arată telefon
Website Link extern

Oradea, județul BIHOR, România

@ Nan Maria Dorina

Caracteristici

5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele 5 Stele
3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare

Contact