Hotel Elite Oradea

PozeDescriere

Un reper al orașului Oradea, cunoscut pentru locația sa, liniștea și intimitatea pe care le conferă, Elita a captivat familiile, călătorii de afaceri și de agrement încă de la deschiderea sa din 1998, fiind primul hotel privat din regiune. Amplasat în inima orașului Oradea, Elite are o locație de neegalat, protejată de un parc liniștit, fiind la câțiva pași de colecția impresionantă de monumente de patrimoniu din Oradea.

Astăzi, Elite oferă 40 de camere și 1 apartament, un restaurant atât interior cât și în aer liber ideal pentru întruniri private, o sală de evenimente Belle Epoque care deservește 200 de oaspeți și o piscină în stil Hollywood, încălzită pe tot parcursul anului. Complexul Balnear Medical este premiat la nivel național și internațional, fiind Best Luxury Medical Spa 2019 din Europa de Est și Luxury Medical Resort 2020, și oferă tratamente de recuperare fizică, slăbire, relaxare și înfrumusețare. Comlexul Balnear Medical este momentan inchis!

Timp de peste două decenii, Elite a fost casa departe de casă pentru lideri politici și de afaceri, celebrități naționale și internaționale, profesioniști tineri și maturi și călători cu experiență, care alcătuiesc o listă impresionantă de vizitatori. Printre vizitele notabile se numără Familia Regală a României, numeroși politicieni, oameni de afaceri și celebrități precum Florin Piersic, Horațiu Malaele, Marius Manole, Maia Morgenstern sau Paula Seling.

Trăiți o experiență liniștită prin eleganța familiară conferită de serviciile și cazarea de 4 stele, relaxați-vă la piscina exterioară în stilul celor de la Hollywood, testați bucătăria autentică, dar mai ales, trăiți-vă povestea de dragoste sau puneți bazele unei afaceri de succes doar în cadrul privat al legendarului hotel Elite din Oradea.

Hotelul dispune de 36 de camere și suite, decorate cu dichis și mult rafinament. Fiecare cameră are o amprentă unică. Designul în tonuri Belle Époque se îmbină la fiecare pas cu funcționalitatea și serviciile ireproșabile, astfel că toate încăperile dispun de baie privată, uscător, aer condiționat, frigider cu minibar, seif, televizor LED și WiFi gratuit.

Restaurant: Pentru a satisface cele mai rafinate gusturi culinare, Elite Hotel a pregătit pentru cei care îi trec pragul un meniu bogat, cu feluri tradiționale gătite din ingrediente proaspete, specifice zonei. Bucatele românești și ungurești, atât de iubite în regiunea Ardealului, sunt completate de preparate internaționale consacrate. Persoanele vegetariene sau vegane vor găsi și ele o paletă largă de opțiuni culinare. În plus, bucătarii noștri sunt pregătiți să adapteze și să personalizeze orice fel de mâncare în funcție de nevoile și preferințele oaspeților. Barul este aprovizionat mereu cu băuturi pentru toate gusturile. Iar nelipsitele vinuri provin de la furnizori de cea mai înaltă calitate.

Program zilnic 12:00 - 22:00

Sala de condefinte: O altă întâlnire obișnuită? Nu și dacă o organizezi în sala elegantă de la Hotelul Elite. Vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru întâlniri de afaceri plăcute și eficiente sau pentru evenimente cu adevărat speciale. Indiferent dacă este vorba de găzduirea unei seri magice de gală, de emoțiile unei nunți șic sau de un teambuilding corporate intens, sala noastră de întâlniri și evenimente este pregătită să se metamorfozeze în locul ideal. Rezervarea sălii de evenimente include:

- utilizarea videoproiectorului - utilizarea flipchartului sau a tablei albe - acces gratuit la Internet WiFi - utilizarea sistemului audio integrat


Localizare

Oradea, județul BIHOR, România
STR. PARC I.C. BRATIANU NR 24-26-28, ORADEA, JUD. BIHOR

Info

Hotel
0733 Arată telefon
Website Link extern

Oradea, județul BIHOR, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Seif Seif
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Piscina exterioara Piscina exterioara

Contact